Novi otkaz u Premijer ligi! Bivši prvak Engleske otpušten

24.01.2022

17:32

0

Autor: 24sedam

Sa Lesterom je osvojio titulu

Novi otkaz u Premijer ligi! Bivši prvak Engleske otpušten
Tan2022-1-15_161752265_0 - Copyright Tanjug/Owen Humphreys/PA via AP

Klaudio Ranijeri više nije menadžer Votforda. Iskusni italijanski trener je na klupi kluba koji je treutno na pretposlednjem mesu bio 112 dana. Ali pošto kriza rezultata postoji, uprava se odlučila na pomenuti potez.

Poslednji put pobedili su 20. novembra prošle godine i to Mančester junajted. Od tada su odigrali devet mečeva u svim takmičenjima i upisali osam poraza i jedan remi. Kap koja je prelila čašu bio je poraz od Noriča od pre tri dana. Tada su ih "kanarinci" i prestigli na tabeli.

Za sada se ne zna ko će da nasledi Ranijerija koji je nasledio Ćiska Munjoza koji je otpušten 3. oktobra. Tako da će novi strateg biti treći ove sezone. Ostaje da se vidi koga će odabrati porodica Poco sada izabrati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sky Sports (@skysports)

Iza sebe ima veliki broj klubova na čijim je klupama sedeo, a pamti se njegov uspeh sa Lesterom. Pre nekoliko sezona "lisice" su napravile senzaciju i osvojile trofej u Premijer ligi. Vodio je još u Engleskoj i Čelsi i Fulam, a radio je u domovini u brojnim velikim klubovima. Bio je i u Španiji.

Nedavno je otpušten i Rafael Benitez.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike