Partizan čeka Zadar, ali ne onaj sa početka sezone! Obradović je imao problema, sada ih više nema

02.01.2022

10:39

0

Autor: 24sedam

U prethodnom duelu bilo 78:73 za crno-bele

Partizan čeka Zadar, ali ne onaj sa početka sezone! Obradović je imao problema, sada ih više nema
Obradović i Koprivica - Copyright MN Press

Novu godinu košarkaši Partizana otvoriće u ponedeljak, utakmicom AdmiralBet ABA lige i to na svom terenu. U "Štark areni" u Beogradu, ekipa Željka Obradovića će dočekati Zadar.

U prvom ovosezonskom duelu, ujedno i na startu nove sezone, Partizan je u Dalmaciji slavio sa 78:73.

- Zadar je ekipa koja je drugačija u odnosu na onu prvu utakmicu kada smo počeli sezonu. Imaju novog trenera, par novih igrača, igraju na apsolutno drugom nivou u odnosu na meč kada smo se sastali sa njima. Kao i uvek, pripremamo se za prvu utakmicu u godini.

Bila je odložena utakmica sa Megom, tako da smo iskoristili to vreme da radimo, iako smo imali dosta igrača koji nisu bili sposobni da prisustvuju treninzima. Srećom, sada je sve u redu tako da očekujem da probamo da odigramo dobru utakmicu - kazao je Obradović, a o meču 14. kola regionalnog takmičenja govorio je i centar Balša Koprivica.

- Imali smo nedelju dana viška zvog otkazane prethodne utakmice tako da smo imali malo vremena za oporavak i pripremu za Zadar. Igralil smo protiv njih prvu utakmicu u sezoni, bili smo tada neuigrani kao ekipa i mislim da ćemo sada biti mnogo bolje pripremljeni za sutrašnji okršaj.

Utakmica 14. kola AdmiralBet ABA lige, na programu je od 18 časova. Prodaja ulaznica za ovaj meč vrši se putem servisa Ticketline, kao i na blagajni same "Arene", na dan utakmice, od 15 časova.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike