Isplivao urnebesni video: Smejaćete se kad vidite reakciju Partizanovih legendi kad se zapeva nezvanična himna Zvezde (VIDEO)

30.12.2021

18:04

0

Danilović se hvata za glavu, Obradović bi da "gađa" muziku, Đokovići oduševljeni

Isplivao urnebesni video: Smejaćete se kad vidite reakciju Partizanovih legendi kad se zapeva nezvanična himna Zvezde (VIDEO)
pjimage - Copyright Printscreen/Twitter

KK Partizan je obeležio kraj godine koktelom, promocijom kalendara i ograničene serije rakije, uz prisustvo mnogih legendi crno-belih.

Posle koktela, usledio je provod u noćnom klubu. Tu su crno-bele legende nastavile svoj provod, a onda je usledila komična scena.

Naime, pristalice crno-belih i crveno-belih često "prisvajaju" popularne pesme i međusobno vrlo dobro znaju koja je "čija".

Tako se desilo da je u klubu u kome su bile legende Partizana pevač zapevao pesmu "Čija je ono zvijezda", pesmu koju su odavno prisvojile pristalice crveno-belih, koji je pevaju kao "Čija je ono Zvezda".

Sad, da li je u pitanju neznanje pevača ili namerno peckanje da se zvezdaška pesma peva pred Željkom Obradovićem, Predragom Danilovićem, Vladom Divcem, Žarkom Paspaljem – ostaje pitanje.

Na internetu se sada pojavio zabavni snimak koji je uhvatio reakciju Obradovića i Danilovića. Ovaj drugi se hvatao za glavu, Mlađan Šilobda je negodovao, a "Žoc" je u jednom trenutku u šali dohvatio nešto sa stola i pretvarao se da gađa muziku.

Pogledajte:

 

 

Tu su bili i Srđan i Dijana Đoković, koji su oduševljeno pevali i plesali uz ovaj hit.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike