Juventus na stubu srama zbog dresa: Ružno, užasno...

21.10.2020

19:38 >> 21:54

0

Autor: Adam Štulić

Torinski klub u nesvakidašnjoj opremi igrao u Kijevu

Juventus na stubu srama zbog dresa: Ružno, užasno...
Copyright Tanjug/Valentyn Ogirenko/Pool via AP

Godinama unazad najpoznatiji proizvođači sportske opreme znaju da eksperimentišu sa trećim garniturama dresova fudbalskih velikana. Često odu toliko daleko da oni nemaju nikakve dodirne tačke sa bogatim istorijama klubova zbog čega navijači često znaju da budu surovi u njihovoj oceni.

Upravo se to dogodilo Juventusu na premijeri nove Lige šampiona u Kijevu. “Adidas” je za “staru damu” napravio neku vrstu militari printa naranžasto-crne boje, zbog čega su fudbalski fanovi još tokom meča u Kijevu protiv Dinama na “Tviteru” komentarisali opremu izabranika Andree Pirla.

– Znam samo da neko treba da bude procesuiran zbog ovih militantnih dresova Juventusa – bio je jedan od komentara, dok su neki sa celom pričom povezali i Kristijana Ronalda.

– Ružan dres, verovatno pod uticajem ružnoće Ronaldovog ega – napisao je jedan navijač, dok je drugi dodao:

– Možda je zbog ovog dresa Kristijano pronašao razlog da ga ne nosi večeras. Iskreno, izgleda kao da je neko upravo povratio crveni sos od raviola po beloj majici.

Mnogi su dres nazvali ružnim, čak i užasnim, a čak su i navijači Mančester junajteda pronašli “zrno utehe” posle meča u Kijvu, koji je Juventus dobio 2:0 golovima Alvara Morate u drugom poluvremenu.

– Nisam mislio da postoji gora treća garnitura dresova od Junajtedove, ali Juventus nas je pobedio. Ovo je ružno, pakao – prokomentarisao je, očigledno, navijač “crvenih đavola”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike