Iznuđena promena u poslednji čas: Otkriveno zbog čega Kolarov nije igrao protiv Škotske

24.11.2020

19:12 >> 11:04

0

Autor: Adam Štulić

Kapiten orlova je bio spreman za meč...

Iznuđena promena u poslednji čas: Otkriveno zbog čega Kolarov nije igrao protiv Škotske
Copyright MN Press

Mnogi su se iznenadili kada su u sastavu reprezentacije Srbije za duel protiv Škotske u poslednjoj liniji tima videli ime Nemanje Gudelja umesto kapitena Aleksandra Kolarova.

Spekulisalo se da iskusni defanzivac nije uspeo da se oporavi od povrede zbog koje je propustio Interovo gostovanje u Bergamu, ali portal “Mozzartsport” piše da je Kolarov, ipak, bio spreman za okršaj sa Škotima i da je tri sata uoči početka meča doneta odluka da propusti jedan od najvažniji duela reprezentacije Srbije od osamostaljenja.

Tole zabrinut: Najveći problem leži u struci

– Inter mu je zabranio da igra. Iako su u danima uoči utakmice sve vreme uigravali defanzivnu trojku sa Kolarovim na mestu levog štopera, a on je bez problema odradio nekoliko treninga sa ekipom, tri sata uoči meča postalo je jasno da će selektor morati da nešto menja. Kapiten “orlova”, na razočaranje svih u reprezentaciji, nije želeo da ulazi u klinč sa klubom u kome prima platu. Inter jednostavno nije želeo da rizikuje, niti ga je posebno interesovao rezultat Srbije – saznao je “Mozzartsport”.

“Mitroviću možemo samo da kažemo – hvala”

Kolarov je, kako piše beogradski portal, dobio dozvolu FSS da se vrati u Milano, tako da ga neće biti ni na utakmicama Lige nacija protiv Mađarske i Rusije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike