"Mitroviću možemo samo da kažemo - hvala"

13.11.2020

15:19 >> 15:59

0

Autor: J. T.

Slaviša Kokeza brani centarfora reprezentacije

"Mitroviću možemo samo da kažemo - hvala"
Copyright MN Press

Samo još tri gola nedostaju Aleksandru Mitroviću da bi sa ukupno 39 prestigao Stjepana Bobeka na listi najboljih strelaca u istoriji naše reprezentacije. Nadali smo se da bi neke od njih mogao postići u četvrtak uveče protiv Škotske u Beogradu, a onda i na Evropskom prvenstvu idućeg leta.

Ništa, međutim, od toga…

Upravo njegov promašaj koštao je Srbiju poraza i petog u nizu neodlaska na smotru najboljih kontinentalnih selekcija. Tamo će Škoti, sa još 23 reprezentacije…

Napadač Fulama okarakterisan je kao tragičar zbog penala koji mu je odbranio Dejvid Maršal, ali predsednik FS Srbije, Slaviša Kokeza, smatra da nema mesta kritikama na račun 26-godišnjeg špica.

Rade Bogdanović za 24sedam: Imao toliko “Savićevića” u timu…

“Mitrović je momak i profesionalac kojem ne možete da pronađete manu. Uvek je bio tu za svoju zemlju i za svoju reprezentaciju. Slobodno mogu da kažem da smo se u dobroj meri zahvaljujući njemu i našli u situaciji da se sinoć borimo za plasman na Evropsko prvenstvo. Mitrović je jedan od lidera ovog tima, biće tu još mnogo godina i zbog svega što je do sada uradio za nacionalni tim možemo samo da mu kažemo hvala. A što se tiče penala koji sinoć nije iskoristio, siguran sam da je hteo najbolje. Kao i uvek što želi. Ali se ponekad ipak dogodi ono čemu smo se najmanje nadali”, rekao je Kokeza za Tanjug.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike