Iz Sankt Peterburga stiže glas: Kris, volim te! (VIDEO)

12.06.2021

20:20 >> 20:22

0

Autor: Adam Štulić

Romelu Lukaku posvetio gol svom saigraču

Iz Sankt Peterburga stiže glas: Kris, volim te! (VIDEO)
Copyright Tanjug/AP Photo/Kirill Kudryavtsev, Pool

Pet godina su ljubitelji fudbala na Starom kontinentu čekali da uživaju u okršajima najboljih kontinentalnih selekcija, a već drugog dana odloženog prvenstva Evrope dogodila se nesreća, koja je fudbal totalno skrajnula u drugi plan.

Danski reprezentativac Kristijan Eriksen proživeo je životnu dramu tokom utakmice sa Finskom u Kopenhagenu, gde su se svi pristutni na stadionu „Parken“ dugo, uz suze, molili za nesrećnog vezistu.

Podsetimo, fudbaleru Intera je pozlilo u finišu prvog poluvremena, posle čega se srušio na travu, gde je nepomično ležao desetak minuta. Toliko je otprilike trajala i borba lekara za njegov život, koji je, na sreću, sačuvan velikim požrtvovanjem svih koji su u tome učestvovali.

Strašne vesti brzo su se proširile Evropom, stigle su i do Sankt Peterburga, gde Belgijanci i Rusi igraju svoj meč prvog kola kontinentalnog šampionata. Snažni napadač „đavola“ Romelu Lukaku doveo je svoj tim u vođstvo u 10. minutu, a pošto je zatresao mrežu rivala, sjajni centarfor Intera je dotrčao do prve kamere i u objektiv poručio saigraču:

– Kris, volim te!

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike