Kjer je junak dana! Prvi pritrčao da pomogne Eriksenu, pokazao zašto je najbolji od najboljih (VIDEO)

12.06.2021

18:17 >> 19:00

0

Simion Kjer je prvi pritrčao da pomogne Kristijanu Eriksenu kada je kolabirao tokom utakmice

Kjer je junak dana! Prvi pritrčao da pomogne Eriksenu, pokazao zašto je najbolji od najboljih (VIDEO)
Copyright Profimedia

Kapiten danske reprezentacije je junak dana! Simion Kjer je prvi pritrčao da pomogne Kristijanu Eriksenu kada je kolabirao tokom utakmice koja se večeras održavala u okviru Evrospkog prvenstva.

Kjer je i na taj način pokazao zašto je vođa i lider te reprezentacije. Posle reanimacije svog saigrača Kjer je otrčao do Eriksenove izabranice kako bi je utešio.

Eriksonova supruga se odmah pojavila na terenu posle kolabiranja. Scene prilikom izlaska sa terena pokazuju da je Eriksen bio svestan i da se držao za glavu.

Eriksen je trenutno smešten u lokalnu bolnicu i u stabilnom je stanju, gde se vrše detaljne analize kako bi se tačno ustanovilo šta se dogodilo.

Fudbalski svet je u subotu uveče doživo šok kada je utakmica između reprezentacija Danske i Finske prekinut kada se Erisken iz čista mira stropoštao na teren. Njegovi saigrči su ga brzo okružili i svojim telima nisu dozvolili da gledaoci vide kako se Eriksen bori za život. Ipak, mnogima od njih su tekle suze niz lice. Ovo je svkako bio dan koji nikada neće zaboraviti.

Pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike