Ivanić: Ne znam da li sam tužniji ili ponosniji

25.02.2021

22:33

0

Autor: Adam Štulić

Zvezdin vezista odigrao je sjajan dvomeč protiv Milana

Ivanić: Ne znam da li sam tužniji ili ponosniji
Copyright Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Fudbaleri Crvene zvezde namučili su favorizovani Milan, koji je uz mnogo sreće prošao u osminu finala Lige Evrope. Favorizovani “rosoneri” u dvomeču nisu savladali srpskog šampiona, koji može da bude više nego ponosan na izdanja protiv velikog rivala.

– Kada bi trebao da se odlučim da li sam tužniji ili ponosniji na ekipu ne bih mogao da se odlučim. Mislim da smo predstavili sjajno Crvenu zvezdu, Srbiju… Da smo se mi predstavili u pravom svetlu i odigrali ravnopravne utakmice protiv kvalitetnog Milana koji se bori za titulu u Seriji A. Bilo je izvanredno putovanje ove godine u Evropi, uradili smo sjajne stvari ove sezone – rekao je posle meča Mirko Ivanić.

Ofanzivni vezista kluba iz Ljutice Bogdana bio je u oba meča konstantna pretnja za Milan, a na “San Siru” je maestralno asistirao Benu za izjednačenje.

– Zadovoljan sam i prvom i drugom utakmice, stvarno smo uživali u ova dva meča. Mogao sam večeras da postignem gol, mogao sam i u prvoj utakmici, ali ne bih se sada vraćao na to. Ne mogu da budem nezadovoljan, bili smo ravnopravni, nijednog trenutka nismo osećali da igramo protiv zvučnijeg tima, kvalitetnijeg na papiru. Mogu da budem ponosan i na sebe i na momke.

Pročitajte još

Istakao je Ivanić da će dvomeč s Milanom pamtiti po dobroj igri i ispadanju.

– Iako radimo kvalitetno tokom cele sezone, nisam očekivao da ćemo tako dobro da im pariramo u obe utakmice. Da se neće osetiti igrač manje, da će dati dva gola iz penala… Šteta… Nismo se izblamirli, predstavili smo naš fudbal u pravom svetlu – kazao je Mirko Ivanić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike