Italijanski sudija dao procenu kazne za Nikolu Milenkovića (video)

30.01.2021

14:55

0

Bivšem igraču Partizana sledi nekoliko mečeva neigranja zbog isključenja protiv Torina

Italijanski sudija dao procenu kazne za Nikolu Milenkovića (video)
Copyright Profimedia

Italijanski sudija Luka Mareli objasnio je svoje viđenje incidenta na utakmici Torina i Fjorentine, kada je došlo do blagog fizičkog kontakta srpskog reprezentativca Nikole Milenkovića sa kapitenom domaće ekipe Andreom Belotijem.

Mareli se posvetio neuralgičnim tačkama duela dva tima iz donjeg dela tabele Serije A.

– Penal nad Lukićem je postojao, jer ga je Dragovski pokušava lukom da zaustavi. Sudija to nije video, ali ne razumem zašto VAR nije intervenisao, već se oglasio kod isključenja Kastroviliju kada su ispravili grešku arbitra – smatra bivši sudija.

Vezni igrač Srbije bio je jedan od najopasnijih igrača Torina. Nad njim je napravljen očigledan penal, ali i posle njegovog ubacivanja iza leđa odbrani ljubačastih iznuđeno je isključenje Gaetana Kastrovilija, jer ga je kao poslednji igrač  odbrane sa leđa srušio u prodoru ka golu.

Ipak, najveću pažnju privukao je duel Milenkovića i Belotija:

Pročitajte još

– Povodom sukoba Beloti-Milenković VAR nije mogao da interveniše, jer je u ovoj okolnosti procena sa terena koju je napravio sudija Di Belo bila prioritet. I Beloti i Milenković postali su primer nedoličnog ponašanja,  s tim da mislim kako je Belotijeva gluma akt nepoštovanja. Milenkovićeva suspenzija? Dobiće dva kola neigranja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike