I Nadal izneo svoj stav po pitanju Novakovog meča

13.02.2021

14:43 >> 14:44

0

Autor: Milan Nastić

Španac ističe da je duel bio dosta čudan

I Nadal izneo svoj stav po pitanju Novakovog meča
Copyright Profimedia.rs

Rafa Nadal je izborio plasman u osminu finala Australijan opena pobedom nad Kameronom Norijem sa 3:0, ali i na njegovoj konferenciji u centru pažnje su bila pitanja vezana za Novaka Đokovića.

Španac nije konkretno hteo da se izjašnjava oko težini povrede prvog reketa sveta, napominjući da nije upoznat sa detaljima i da zbog toga neće da iznosi stavove vezane za Đokovića.

Pročitajte još

– Ne želim da se bavim tuđim mečevima ili nešto što je vezano za njih. Ono što sam mogao da vidim da je duel bio izuzetno čudan. Ali, naravno da ne želim da iznosim svoje mišljenje, a pritom nisam upoznat sa detaljima vezani za njegovu povredu. Novak je u jednom trenutku izgledao kao da će da preda meč, a u petom je odigrao kao da nije bio povređen. Bilo je čudno za nas sve to posmatrati, ali svaka mu čast, našao je način kako da pobedi – poručio je Nadal.

Špnaski teniser će za plasman među osam najboljih na Australijan openu igrati protiv Italijana Fabija Fonjinija koji je bio bolji od domaćeg igrača Aleksa de Minora sa 3:0.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike