Gde će sledeće sezone igrati Petrušev? Razgovora sa evropskim timovima nema do kraja meseca, nadam se ni kasnije

02.07.2021

14:35 >> 15:39

0

Autor: Adam Štulić

Najvažniji čovek za karijeru talentovanog centra direktan

Gde će sledeće sezone igrati Petrušev? Razgovora sa evropskim timovima nema do kraja meseca, nadam se ni kasnije
Copyright Filip Petrušev, MN Press

Sjajna sezona je iza Filipa Petruševa. Mladi srpski centar je napravio pun pogodak kada je prošlog leta zadužio opremu Mege, u kojoj je eksplodirao i privukao pažnju, između ostalih i Crvene zvezde, o čemu je početkom godine pričao i prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana Nebojša Čović.

U takmičarskoj godini za nama jedan od najtalentovanijih košarkaša na svetu dominirao je ABA ligom, po čijem je završetku pokupio tri individualna priznanja.

Ipak, budućnost srpskog reprezentativca izgleda nije vezana za Evropu. Tako barem može da se zaključi posle reči njegovog menadžera Miška Ražnatovića, koji se oglasio na svom „Tviter“ profilu.

– Filip Petrušev je potpuno fokusiran na reprezentativne obaveze, zbog kojih je propustio sve NBA treninge, a kada su klupski planovi u pitanju isključivo na Nba draft 29 jula! Nije bilo, a neće ni biti razgovora sa evropskim timovima u toku ovog meseca! Iskreno se nadam ni kasnije – poručio je jedan od najuticajnijih košarkaških agenata na svetu.

Podsetimo, Filip Petrušev se trenutno sa reprezentativnim saigračima u Beogradu bori za olimpijsku vizu. „Orlovi“ u subotu u polufinalu kvalifikacionog turnira igraju protiv Portorika.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike