Zvezdin minimalac u Gornjem Milanovcu: Milunović spustio superligašku zavesu (Video)

16.12.2020

16:55 >> 16:57

0

Crveno-beli slavili

Zvezdin minimalac u Gornjem Milanovcu: Milunović spustio superligašku zavesu (Video)
Copyright MN Press

Kraj prvog dela superligaške sezone je završen na pravi način za Crvenu zvezdu. Baš onako kako su i želeli. Sa tri osvojena boda.

U Gornjem Milanovcu su savladali Metalac – 0:1 (0:1). Strelac jedinog pogotka bio je defanzivac Milunović posle kornera.

Pročitajte još:

Uspavanka je obeležila prvo poluvreme. Ni jedni ni drugi nisu bili previše opasni po gol protivnika. Zvezda je držala loptu u nogama više, domaćin se dobro branio. Prvo uzbuđenje viđeno je u 29. minutu kada je Falćineli glavom pogodio spoljni deo mreže. Ta prilika je bila poziv za „buđenje“.

U 36. minutu se Ben izborio za korner, pa ga je izveo savršeno, Milunović je bio najviši u skoku i doneo prednost svom timu. Samo dva minuta kasnije se Falćineli našao u situaciji jedan na jedan sa golmanom, pogodio je golmana Puletića u glavu.

Metalac je u završnici pokušao da stigne do izjednačenja, imali su četiri korenera u nizu, Borjan je uspeo da spasi pogodak, pa na kraju i Milunović da interveniše i obezbedi svom timu da u svlačionicu ode sa vođstvom.

Povrede su bile u fokusu u prvom delu drugog poluvremena. Prvo se Puletić povredio prilikom jedne intervencije, uspeo je da nastavi meč. Nedugo zatim je Nikolić ostao na travi, žalio se na povredu. Lekarska ekipa je ušla na teren, Stanković nije imao nameru da rizikuje. Izveo ga je, uveo je Sanoga.

Pročitajte još:

Lazetićeva ekipa se oslobodila, krenula u napade,  a Stanković je na to reagovao dvostrukom izmenom, uveo je Degeneka i Gobeljića umesto Vukanovića i Rodića. Pokušavao je domaći tim da iznenadi goste, tražili su način da probiju odbranu, a odgovor crveno-belih na to je bilo uvođenje Boaćija umesto Bena i igra sa dva napadača.

Mreže se nisu tresle do kraja meča, pa je Zvezda odnela bodove u Beograd. Završnicu je obeležio Grbović, koji je u igru ušao u 82. minutu i prvo u 86. dobio žuti karton zbog protesta, a onda u dubokoj nadoknadi dobio i drugi žuti zbog duela sa Sanogom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike