Glas iz FSS: "Svi dižemo ruku za Piksija"

16.12.2020

13:45 >> 17:34

0

Autor: Milan Nastić

Do krajagodina Srbija će dobiti novog selektora

Glas iz FSS: "Svi dižemo ruku za Piksija"
Copyright MN Press

Posle izjave Dragana Stojkovića Piksija da postoji mogućnost da bude selektor reprezentacije Srbije, oglasio se i FSS, konkretno sportski dirkektor Vladimir Matijašević, koji je poručio da su spremni da razgovaraju sa isksusnim stručnjakom.

Znate svi, da je Fudbalski savez Srbije i godinama unazad pokušavao da dovede Dragana Stojkovića za selektora reprezentacije, ali da je to bilo neizvodljivo u periodu dok je on radio kao trener kineskog kluba Guangdžou R&F-a. Ako sada postoji i promil šanse da bi Stojković mogao da dođe, svi u Fudbalskom savezu Srbije bi odmah digli ruku za saradnju – poručio je Matijašević za portal “Mozzartsport”.

Očigledno da su obe strane spremne na razgovor i kako je rekao potpredsednik FSS Marko Pantelić do kraja godine bi Srbija trebalo da ima novog selektora.

Pročitajte još

Nema dileme da je izjava Piksija otvorila vrata pregovorima, ali ostaje da se vidi da li će se naći rešenje koje će zadovoljiti obe strane.

FSS još nije doneo konačnu odluku, tako da su još u igri i spominjani Vladan Milojević, kao i Savo Milošević, a spekuliše se i ime Veljko Paunović, ali to je u ovom trenutku to su male šansa, jer srpskog trenera veže čvrst ugovor sa Redingom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzartsport

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike