Svi traže Srbe iz Fiorentine, klub se nekako bori da ih zadrži

11.06.2021

12:08

0

Novi trener nije ubedio Blekija, sa Vlahovićem druga priča

Svi traže Srbe iz Fiorentine, klub se nekako bori da ih zadrži
Copyright Nikola Milenković foto: MN Press

Srbi iz Fiorentine, Nikola Milenković i Dušan Vlahović, privukli su pažnju najvećih italijanskih klubova, a njihova budućnost u Firenci je neizvesna.

Sada je direktor kluba Đuzepe “Džo” Barone rekao da novi trener, Đenaro Gatuzo nije uspeo da ubedi Milenkovića da ostane u klubu i posle isticanja ugovora, ali da svi rade na tome da Vlahović ostane.

Interesovanje za njih izrazili su Inter, Juventus i Milan. “Blekiju” Milenkoviću ugovor ističe 2022. a oko njega se utrkuju i “stara dama” i nerazuri.

– Milenković nam je vrlo važan igrač. Odigrao je nekoliko velikih mečeva. Ostala mu je još jedna godina ugovora i nadam se da ćemo produžiti ugovor sa njim. No, moramo uzeti u obzir njegove ambicije. Razgovarao je sa Gatuzom, tako da ćemo posle četiri godine provedene zajedno proceniti sve ponude, ako ih bude – rekao je Barone na Instagramu.

Vlahović je pravi evropski hit. U njegovom godištu, jedino Erling Braut Holand izaziva više pažnje od njega. Srpski reprezentativac dao je ove godine 21 gol u 37 prvenstvenih mečeva, zbog čega ga traže Roma, Milan i Juventus.

– On je važan za Fiorentinu, ostale su mu još dve godine ugovora, a on voli Firencu. Radimo na produženju ugovora, učinićemo sve da postignemo naš cilj, ali – ima još dve godine ugovora – rekao je Barone.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike