Tumba za 24sedam: Očekujem iznenađenja na EP, kao što je Hrvatska uradila u Rusiji

11.06.2021

10:03 >> 13:04

0

Autor: Milan Nastić

Bivši selektor Srbije očekuje dobar fudbal na predstojećem šampionatu

Tumba za 24sedam: Očekujem iznenađenja na EP, kao što je Hrvatska uradila u Rusiji
Copyright MN Press

Bivši selektor Srbije Ljubiša Tumbaković kazao je za 24sedam da ostaje žal što se “orlovi” nisu plasirali na Evropsko prvenstvo, ali nema dilema da će biti dosta zanimljiv mečeva tokom ovog šampionata.

– Možda nama kao zemlji nije toliko interesantno, jer ne učestvujemo na Evropskom prvenstvu, ali ljudi koji su u fudbalu i te kako su upoznati i nema dileme da će pomno pratiti sve što se dešava na ovom šampionatu. Moramo da budemo svesni da je fudbal najpopularniji sport na svetu i da će ovo EP privući veliku pažnju, bez obzira na to što se igra u specifičnim okolnostima. Prvo je prošle godine otkazan, a ove će biti pod nekim epidemiološkim merama, ali ni to neće poremetiti sve selekcije da pokažu najviše što mogu i pokušaju da ostvare što bolji rezultat – poručio je Tumbaković za 24sedam.

Pročitajte još

Jedan od najuspešnijih trenera u istoriji Partizana kazao je za naš portal da je teško predvideti favorita na šampionatu.

– Što se tiče samog EP, teško je predvideti ko ima najviše šansi. U tu grupu spadaju, kao po običaju, Francuzi, Nemci, Španci, ali gotovo sam siguran da će neko iskočiti i napraviti iznenađenje. Samo se setite Svetskog prvenstva u Rusiji kada je Hrvatska stigla do finala, a malo ko im je davao šanse da tako nešto mogu da urade. To i jeste draž fudbala, gde ne pobeđuju uvek favorit. Videćemo, iskreno se nadam dobrom takmičenju i da ćemo uživati u lepom fudbalu. Nemam nekog favorita, i da imam ne bi želeo javno da se izjašnjavam. Za mene je najvažnije da narednih mesec dana uživamo u kvalitetnom fudbalu – zaključio je Tumba za 24sedam.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike