Japanac u Zvezdinom dresu stigao u hotel Srbije, Piksiju zabranjeno da mu ispuni želju (VIDEO)

11.06.2021

11:18 >> 11:27

0

Autor: Adam Štulić

Selektor orlova nije smeo da kontaktira sa gostom

Japanac u Zvezdinom dresu stigao u hotel Srbije, Piksiju zabranjeno da mu ispuni želju (VIDEO)
Copyright Printscreen/Instagram/FSS

Koliko su Japanci rigorozni u sprovođenju mera zaštite u borbi sa virusom korona najbolje je moglo da se vidi u petak, u holu hotela u kojem je smeštena reprezentacija Srbije.

Nekoliko sati uoči početka prijateljskog meča sa Japanom, u momentu kada je ekspedicija „orlova“ kretala put stadiona, u lobiju hotela u Kobeu pojavio se fan selektora Dragana Stojkovića Piksija obučen u dres Crvene zvezde.

Japanac je u Kobe stigao iz Nagoje, pored dresa istoimenog kluba s Piksijevim prezimenom, u rukama je nosio i srpsku zastavu, sa željom da se fotografiše i dobije autrogram od srpskog stručnjaka, koji nije imao ništa protiv da mu ispuni želju.

Ipak, simpatični navijač je ostao bez onoga po šta je došao. Nije pomogla ni molba ljudi iz naše ekspedicije, a dobro upućeni kažu da se kojim slučajem njemu izašlo u susret, sutradan bi barem još 1000 Japanaca čekalo ispred hotela sa istom željom.

– U Japanu su na snazi striktne mere za suzbijanje širenja korona virusa. Svaki dolazak iz bilo koje zemlje podrazumeva 14 dana stroge izolacije. Mi smo u tom nekom režimu, imamo mogućnost da budemo u svojim sobama, u sali za ručavanje i da eventualno izađemo na par minuta ispred hotela. Uslovi jesu specifični, ali čovek je spreman sve da izdrži. Ovo je za Japance dobra priprema uoči predstojećih Olimpijskih igara u Tokiju. Ne žele ništa da prepuste slučaju, vode računa o svakom detalju, sa ciljem da sve reprezentacije budu u kompletnom sastavu – rekao je, prilikom dolaska u Japan selektor Srbije.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike