Pjoli: I Zvezda je zaslužila da prođe dalje

25.02.2021

23:37 >> 23:44

0

Autor: N. St.

Trener Milana iskren posle meča na San Siru

Pjoli: I Zvezda je zaslužila da prođe dalje
Copyright Profimedia/ Andrea Staccioli / Insidefoto /Sipa

Nalazi se Milan u padu forme. Ekipa koja je do pre nekoliko nedelja bila prva u Seriji A je počela da pada što je Crvena zvezda bila blizu da iskoristi. Odigrali su dva odlična meča i na kraju nisu uspeli da prođu dalje.

Potvrdio je to i trener italijanske ekipe Stefano Pjoli.

Jasno je da nam trenutno nije baš najbolji period u sezoni. Ranije pobede su nam ulivale dodatno samopouzdanje, sada to nedostaje i vidi se na terenu. Rekao bih da je možda razlog više psihološke prirode, nego fizičke. Možda smo i osetili neki pritisak što ne bi trebalo da se događa – rekao je Pjoli.

Njegov tim je imao brojčanu prednost na oba meča, ali nije delovao previše ofanzivno u želji da to iskoristi i postigne gol.

– Nismo kontrolisali situaciju dovoljno dobro, pre svega tu mislim na dodavanja i odluke koje smo donosili u određenim momentima. Ono što je najvažnije jeste da smo uspeli da prođemo dalje protiv tima koji nam je napravio dosta problema u oba meča.

Potom je analizirao dva susreta.

U prvom smo stali, nismo tražili taj treći gol i previše smo se opustili. U drugom nismo napravili istu grešku, imali smo prilike sa Rebićem i Ibrahimovićem. Na ovom nivou ti mali detalji prave razliku.

Na pitanje “24sedam” da li je po viđenom i Zvezda zaslužila da prođe kaže:

Po šansama koje su imali da. I oni su zaslužili da prođu dalje –  zaključio je Pjoli i dodao da će Benaser i Mandžukić uskoro da se pridruže timu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike