Krunić: Žao mi je hrabre Zvezde, oduševili su me

25.02.2021

22:58

0

Autor: Adam Štulić

Vezista Milana pun hvale za crveno-bele

Krunić: Žao mi je hrabre Zvezde, oduševili su me
Rade Krunić - Copyright Profimedia

Za razliku od beogradskog duela, kada je bio jedan od najboljih igrača Milana, bosanskohercegovački vezista Rade Krunić se na “San Siru” nije naigrao protiv Crvene zvezde.

Srpski prvak se hrabro isprsio protiv favorizovanog rivala u dvomeču šesnaestine finala Lige Evrope, koji su “rosoneri” rešili u svoju korist zahvaljujući datom golu više u gostima (2:2, 1:1).

– Više sam video Zvezdu dobru, nego nas loše. Pokazali su veću želju za pobedom i prolaskom dalje. U Beogradu smo za nijansu bolje igrali u odnosu na današnju utakmicu. Posle isključenja Gobeljića smo imali nekoliko dobrih šansi. Oduševljen sam Zvezdinom igrom i žao mi je što su morali da ispadnu, ali mi je, s druge strane, drago što je moja ekipa prošla dalje. Ostaje mi žal što je Zvezda morala da igra protiv nas – rekao je Krunić posle meča.

Iskusni fudbaler priznao da Milan nije bio prepoznatljiv u dvomeču sa Zvezdom.

Pročitajte još

– Nismo mnogo iznenađeni njihovim izdanjem. I u Beogradu smo znali šta nas čeka i na koji način Zvezda igra visoki presing. Imali smo u prvom poluvremenu nekih komplikacija, ali ponavljam, više je Zvezda bila dobro nego što smo mi bili loši. Onemogućavali su nas u izgradnji napada, nismo imali brz protok lopte i to nam je “odseklo noge” da ne budemo prepoznatljivi. Stvorili smo malo šansi, što je nekarakteristično za nas, kao što je bio i ovaj dvomeč sa Zvezdom. Nismo bili pravi mi – rekao je Rade Krunić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike