Navijači Partizana baš iznenadili Vujačića: Veliki je pritisak, teška sezona

08.06.2021

08:06 >> 08:21

0

Navijači Partizana baš iznenadili Vujačića: Veliki je pritisak, teška sezona
Copyright Promo/FK Partizan/M. Todorović

Navijači Partizana birali su najboljeg igrača u protekloj sezoni, koja je ponovo završena bez trofeja. U vrhu se izdvojila trojka Takuma Asano-Bibars Natho-Igor Vujačić, a najviše glasova poneo je Crnogorac.

Štoper Partizana odigrao je u prvenstvu i kupu 26 utakmica i postigao pet golova. On je bio presrećan nakon što je saznao da su ga navijači izabrali za favorita.

– Iskreno, baš sam se iznenadio. Veliki je pritisak na svima nama i često nas navijači kuju u nebesa i obrnuto. Iza nas je teška sezona i tim mi je draže da su mene izabrali. To apsolutno ne umanjuje trud i zalaganje mojih saigrača, jer bez njih ni ja ne bih mogao da pružim dobre partije – rekao je Vujačić.

Njegova Crna Gora igrala je protiv Izraela i izgubila 3:1. Natho je rekao da će se revanširati Vujačiću što ga je udario u jednom duelu kad se ponovo vide, a Vujačić mu je uzvratio “peckanje”.

– Namerno sam ga malo nagazio, nije ništa strašno bilo, ali jedva čekam da vidim kako misli da mi vrati – kaže on uz osmeh.

Pored klupskih, ovom kontrolnom utakmicom ispunio je i obaveze prema reprezentaciji predviđene za ovaj period. Preostale dane odmora provešće u rodnoj Crno Gori.

– Ostajem u Crnoj Gori i ne mrdam odavde – smeje se Vujačić i dodaje:

– Tu mi je porodica, ne viđam ih često tokom godine, verenica je sa mnom ovde, tako da ćemo uživati u lepotama Crne Gore.

Vraćanjem sa pozajmice mladog Svetozara Markovića u Olimpijakos, Vujačić će, pored već prekaljenog defanzivca Bojana Ostojića, dobiti novog partnera u štoperskoj liniji – Sinišu Saničanina.

– Sveta je otišao, bilo je lepo igrati sa njim. Želim mu da se nametne u Olimpijakosu i da postane standardan, jer on to zaslužuje! Što se tiče Siniše, još se nismo videli, ali on je odličan igrač. Nadam se da ćemo imati dobar odnos – izjavio je Vujačić.

Partizan će u julu igrati kvalifikacije za novo evropsko takmičenje- Ligu konferencija.

– Sigurno da će biti teško, ali naš cilj je grupna faza. Daćemo sve od sebe da dođemo do toga – poručio je Igor Vujačić.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike