Mitrović dobija naslednika u Njukaslu! Prebogati Arapi u dilemi – Partizanovo dete ili doskorašnji mezimac „grobara“!

24.11.2021

20:05

0

Autor: 24sedam

Novi vlasnici „svraka“ se spremaju za prvi prelazni rok na „Sent Džejms parku“

Mitrović dobija naslednika u Njukaslu! Prebogati Arapi u dilemi – Partizanovo dete ili doskorašnji mezimac „grobara“!
profimedia-0644096090 - Copyright Profimedia

Verovatno se nigde u Evropi predstojeći januarski prelazni rok ne čeka kao na „Sent Džejms parku“.

Navijači Njukasla burno su proslavili dolazak prebogatih Arapa na čelo kluba i sada s nestrpljenjem očekuju prvu transfer pijacu, kako bi videli koga će nove gazde dovesti u njihov tim.

„Svrakama“ do kraja sezone predstoji grčevita borba za opstanak. Posle 12 kola Premijer lige, crno-beli još nemaju pobedu u nacionalnom šampionatu, ali bi već od januara, kada se ekipa osveži novim imenima, stvari mogle da budu značajno lepše za crno-beli deo Njukasla, koji bi, ukoliko čelnici kluba uspeju u svojim namerama, od nove godine ponovo mogli da se raduju golovima nekadašnjeg napadača Partizana.

Pojedini ostrvski mediji pišu da čelnici „svraka“ razmatraju mogućnost da najistureniji deo tima osveže Dušanom Vlahovićem ili Umarom Sadikom, i slažu se u činjenici da bi visoka cena bivših centarfora kluba iz Humke mogla da bude „kamen spoticanja“ u eventualnim pregovorima sa Fjorentinom ili Alemrijom.

Englezi podsećaju da je nekadašnji đak Partizana i prošle zime bio na meti Njukasla, dok u priči sa Sadikom kao potencijalnu pretnju planovima „svraka“ vide želju Barselone da rupu, nastalu šokantnim razvojem situacije sa Serhiom Aguerom, popune angažovanjem visokog nigerijskog napadača.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike