Bivši Zvezdin fudbaler na izlaznim vratima u holandskom klubu, Tvente pregovara sa Sitijem oko raskida pozajmice

15.12.2021

09:17

0

Autor: 24sedam

Holanđani javljaju da će Luka Ilić najverovatnije ove zome napustiti Tvente

Bivši Zvezdin fudbaler na izlaznim vratima u holandskom klubu, Tvente pregovara sa Sitijem oko raskida pozajmice
Copyright Profimedia

Srpski klubovi, pogotovu Crvena zvezda, morali sa velikom pažnjom da prate zbivanja oko 21-godišnjeg Luke Ilića u narednim danima kada mu se bude rešavala sudbina u holandskom Tventeu.

Prema izvorima portala Tubantia, koji sa najvećom pažnjom piše o dešvanjima u Tventeu i oko njega, Ilić se nalazi na izlaznim vratima kluba iz Enshedea, budući da ga poslednje dve utakmice nije bilo u protokolu odlukom trenera Rona Jansa, a pre toga igrao je na 12 utakmica epizodne uloge. Stoga su u klubu odlučili, kako javlja holandski sajt, da obave razgovore sa kolegama iz mančester sitija kako bi dogovorili prevremeni raskid pozajmice sa Srbinom.

Ilić je prošle godine ostavio dobar utisak u Tventeu, pa su zbog toga u klubu odlučili da probaju sa još jednom sezonom saradnje u kojoj bi dobio važniju ulogu u timu. Sve se, međutim, pokvarilo već u trećem kolu kada je Ilić zaradio crveni karton protiv Kambura i od tada ne prestaje da se traži kako u formi, tako i u planovima stručnog štaba.

Ilić ima ugovor sa Mančester sitijem, budući da je u julu 2017. u paketu sa bratom Ivanom prešao za 4.500.000 evra u redove "građana" iz Crvene zvezde. Mlađi brat je u međuvremenu prekinuo ugovor sa Sitijem i od letos ima status igrača italijanske Verone.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike