Sneg poremetio finiš polusezone: Zvezda nema previše vremena da misli o kiksu protiv Radnika, Partizan u 48 sata dva puta na terenu

14.12.2021

12:43

0

Još dva kola do jesenje pauze

Sneg poremetio finiš polusezone: Zvezda nema previše vremena da misli o kiksu protiv Radnika, Partizan u 48 sata dva puta na terenu
partizan2 - Copyright FK Partizan

Sneg je uneo pometnju u održavanju poslednja dva kola Superlige Srbije. Crvena zveda je odigrala meć pretposlednjeg kola jesenjeg dela sezone, dok je Partizanu taj susret dva puta odložen, pa će na teren u četvrtak.

A potom slede i dueli 20. kola, pa tako Zvezda nema previše vremena da žali zbog remija sa Radnikom, a Partizan i pored loših uslova u Milanovcu, već mora da gleda ka Lazarevcu.

Crveno-beli će na teren u četvrtak, a u susretu poslednjeg kola polusezone igraju u Bačkoj Topoli, protiv TSC-a, od 16.05.
Partizan tog dana igra duel 19. kola sa Metalcem, a samo dva dana kasnije, u subotu, na stadionu u Humskoj dočekuje Kolubaru, od 13 sati.

Što se tiče preostalih utakmica, na teren će sutra fudbaleri Čukaričkog i Radničkog 1923 (17.00 časova), u četvrtak se pored Zvezde i TSC-a sastaju još Proleter i Radnički iz Niša (14.00), dok se u subotu nadmeću Novi Pazar i Vojvodina (13.00), kao i Napredak i Spartak (15.00). Dodatno, u nedelju nas čekaju još dva meča, Radnik Surdulica - Mladost od 13.00 časova i Voždovac - Metalac od 15.00 časova.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike