Mitar se vraća u Premijer ligu pre Fulama? Londonski kuloari šapuću – Srbin od januara na novoj adresi!

14.12.2021

17:24

0

Autor: 24sedam

Srpski napadač na meti nekadašnjeg menadžera Mančester junajteda

Mitar se vraća u Premijer ligu pre Fulama? Londonski kuloari šapuću – Srbin od januara na novoj adresi!
mitar masina - Copyright MN Press

Fulam je na odličnom putu da se ekspresno vrati u Premijer ligu, a prva zvezda tima Aleksandar Mitrović mogao bi da postane član elitnog društva ostrvskog fudbala već u januaru.

Kako prenose portali bliski Vest Hemu, „čekićari“ sve ozbiljnije razmatraju mogućnost angažovanja srpskog reprezentativca, koji je danas, treći put uzastopno, proglašen za igrača meseca u Čempionšipu.

Menadžer londonskog kluba Dejvid Mojes tokom predstojećeg prelaznog roka želi da pojača najistureniji deo tima, kako bi u prolećnom delu sezone povećao šanse u borbi za mesto koje dogodine vodi u Ligu šampiona.

Zbog toga su odgovorni u londonskom klubu pažnju usmerili na komšiluk, potpuno očekivano s obzirom na maestralna izdanja Mitrovića i njegova 22 gola i pet asistencija u 22 utakmice ovosezonskog izdanja Čempionšipa.

Portal „hammers.news“ citirao je insajdera pod pseudonimom „ExWHUemployee“:

- Tražimo i pokušavamo da potpišemo novog napadača. Jedan je Mitrović iz Fulama, kojeg gledamo već godinama. On je najbolji strelac Čempionšipa, ima iskustvo igranja za Srbiju, agresivan je. On bi mogao biti rešenje koje tražimo, jer znam da smo s njim razgovarali ranije.

Portal „hammers.news“ podseća da je hrvatski strateg Slaven Bilić želeo da Mitrovića dovede u Vest Hem na zimu 2017. godine i ističe da rukovodstvo „čekićara“ očekuje težak posao u pregovorima s Fulamom, koji je letos produžio ugovor sa Srbinom na još pet sezona.

Ipak, ljudi bliski klubu veruju da bi Vest Hem s ponudom od 25+ miliona funti staviti rukovodstvo Fulama na velika iskušenja i sigurno ih naterati da dobro razmisle o prodaji sjajnog Srbina.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike