Fulam za Mitrovića dobija „uvredljivu“ ponudu od kluba iz Primere?

23.11.2021

17:44

0

Autor: 24sedam

Teško će osvajač Lige Evrope do Srbina pod ovim uslovima

Fulam za Mitrovića dobija „uvredljivu“ ponudu od kluba iz Primere?
mitar masina - Copyright MN Press

Srpski junak Aleksandar Mitrović mogao bi u januaru da napravi transfer dosadašnje karijere. Pojedini španski mediji šuškaju da Viljareal razmatra opciju kupovine snažnog napadača, koji je „golom generacije“ u Lisabonu odveo „orlove“ direktno na Mundijal u Kataru naredne godine.

Sjajni srpski napadač igra najbolju sezonu u karijeri. U dresu Fulama iz nedelje u nedelju „maltretira“ defanzivce rivala u Čempionšipu, gde je na poslednjih šest utakmica postigao 10 golova.

Osvajač Lige Evrope ove sezone muku muči sa realizacijom. U 13 kola Primere, ekipa Unaija Emerija postigla je samo 15 golova, dok nešto bolje stoje u Ligi šampiona (devet pogodaka na četiri meča), zbog čega iskusni strateg gotovo očajnički traži rešenje za najistureniji deo tima.

Izbor je navodno pao na nekadašnjeg đaka Partizana, ali teško je poverovati da je Fulam „zlatne koke“ spreman da se odrekne za cenu koja se pominje u španskim medijima.

Navodno, čelnici „žute podmornice“ smatraju da bi Mitrovića mogli da dobiju za 16 miliona evra, međutim veliko je pitanje koliko su njihova očekivanja realna, s obzirom na trenutnu formu sjajnog srpskg asa, koji je letos potpisao novi ugovor s londonskim klubom, koji je na snazi do 2026. godine.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike