Ovo što je Mitrović uspeo u Engleskoj nisu mogli ni Kristijano Ronaldo, ni Mo Salah! Srbin dobio mesto u fudbalskoj istoriji

14.12.2021

10:39

0

Autor: 24sedam

Aleksandar Mitrović treći put zaredom igrač meseca

Ovo što je Mitrović uspeo u Engleskoj nisu mogli ni Kristijano Ronaldo, ni Mo Salah! Srbin dobio mesto u fudbalskoj istoriji
mitrovic - Copyright Profimedia

Aleksandar Mitrović ulazi u istoriju engleskog fudbala kao prvi fudbaler kojem je pošlo za rukom da tri meseca u nizu bude najbolji fudbaler Čemionšipa.

Srpski reprezentativac je najzaslužniji za plasman Fulama na čelu tabele sa dva boda više od Bornmuta, a on sam vodi i na listi strelaca ovog takmičenja sa postignuta 22 pogotka na isto toliko utakmica.

 

 

 

- Septembar, oktobar, novembar. Prvi čovek koji je od PFA (Udruženja fudbalskih profesionalaca) dobio het-trik kao igrač meseca - napisao je Fulam na svojim društvenim mrežama.

Sjajni napadač postaje sve zanimljivija tema i velikim klubovima. Konkretno, danas su u Italiji ponovo objavljene spekulacije o intresovanju Juventusa za Mitrovića. navodno, torinska "stara dama" je svesna da gubi trku za Vlahovićem, pa pored Ikardija razmišljaju i šansama za dovođenje jednog od centarfora sa ostrva - Kavanija ili Mitrovića. 

U izveštajima se ističe da razgovori na ovu temu još nisu vođeni, ali da u Juventusu ozbiljno razmišljaju o Srbinu.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike