Piksi, zavali se i uživaj! „Orlovi“ rešetaju širom Evrope, Mitrović izgurao Fulam na čelo Čempionšipa!

11.12.2021

16:50

0

Autor: 24sedam

Junak „orlova“ postigao gol u remiju na gostovanju protiv Lutona

Piksi, zavali se i uživaj! „Orlovi“ rešetaju širom Evrope, Mitrović izgurao Fulam na čelo Čempionšipa!
mitrovic - Copyright Profimedia

Dugo jedan selektor „orlova“ nije mogao bezbrižnije da čeka veliko takmičenje, kao što je to slučaj sa Draganom Stojkovićem Piksijem.

Jedan od najboljih srpskih fudbalera svih vremena odveo je reprezentaciju direktno na Mundijal u Katar naredne godine, a u nedeljama posle istorijske pobede u Lisabonu, Piksi može samo da uživa u formi njegovih izabranika, pre svih onih ih najisturenijeg dela tima Dušana Vlahovića i Aleksandra Mitrovića.

Dok je Vlahović sa dva gola protiv Salernitane trasirao Fiorentni put ka ubedljivom trijumfu (4:0), a sebe lansirao na vrh liste strelaca Serije A, Mitrović je pogurao Fulam do boda na gostovanju u Lutonu (1:1), kojim je londonski klub, uz malu „pomoć prijatelja“ Blekburna, stigao na čelo Čempionšipa.

Snažni centarfor je u 19. minutu doveo Fulam u vođstvo, ali su domaći preko Adebaja stigli do boda kojim zadržali šansu da se bore za mesto u plej-ofu za plasman u Premijer ligu.

Srećom po crno-bele, jedan bod im je bio dovoljan da zasednu na lidersku poziciju pošto je Blekburn kao gost savladao Bornmut 2:0.

     
Standings provided by SofaScore LiveScore
 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike