Vaše mišljenje me ne interesuje! Pogledajte pitanje novinara 24sedam koje je izazvalo burnu reakciju Stanojevića (VIDEO)

14.12.2021

15:11

0

Trener crno-belih ne govori u afektu, ne može ga ništa isprovocirati ...

Vaše mišljenje me ne interesuje! Pogledajte pitanje novinara 24sedam koje je izazvalo burnu reakciju Stanojevića (VIDEO)
MN Press - Copyright Aleksandar Stnojević MN Press

Trener Partizana Aleksandar Stanojević nije ništa izgovorio u afektu nakon utakmice sa Anortozisom, niti mu bilo koja tema može odvući pažnju ako ona nema veze sa sledećom utakmicom sa Metalcem, koja je sutra zakazana za 15.00 časova (Arena Sport Prem 1) u Gornjem Milanovcu.

Konferencija je dobila malo neobičan tok posle pitanja novinara 24sedam da kaže kako mu se čine reakcije okoline i komentari na društvenim mrežama posle njegove ispovesti od prošlog četvrtka:

- Znate šta... Nisam čitao komentare, nisam pratio društvene mreže. Obično pogledam, ali sada me stvarno nisu interesovala tuđa mišljenja i reakcije. Uvek se trudim da govorim ono što osećam, a šta će biti dalje, vreme će pokazati. Baš se bavim komentarima, ali vam najiskrenije kažem sada uopšte nisam pogledao. Totalno sam fokusiran na ove preostale dve utakmice kako bismo ih preživeli i završili na najbolji mogući način - rekao je Stanojević.

FK Partizan/Miroslav Todorović
 

 

Na zahtev da potvrdi kako izrečeno nije bilo saopšteno u afektu, Stanojević je polako počeo da podiže temperaturu i u svom novom javnom nastupu:

- Ja ne govorim ništa u afektu! Šta znači "govor u afektu". Šta može mene da isprovocira sa ovoliko godina staža, koji sam prošao 100.000 stvari ovako ili onako. Može da me neko uhvati, udari, ali isprovicira ne može...

Posle još jednog podsećanja da se iz novinarske lože nije mogao jasno videti bilo kakav povod za žučniji komentar na račun prisutnih navijača, Stanojević je u pitanju osetio provokaciju:

- Vaše mišljenje me ne interesuje. Ako hoćete raspitajte se za razlog. Šta znači koji je razlog? Kažite mi vi koji je razlog! Ne vidite razlog! Pa, što mi onda postavljate pitanje.

Budući da nema pozvanije osobe od Stanojevića da objasni svoje reči posle Anortozisa, njegovo izlaganje se ponovo za nijasnu zaoštrilo prema novinaru 24sedam.

- Pa, neću da vam objasnim! Znači niste videli razlog, a kad niste videli razlog, neću da vam objašnjavam. Ja sam još u četvrtak rekao razlog, sada treba vama koji ste prvi put došli na konferenciju. Tako, da ... Je l imate neki razlog zašto to govorite?

Kada je lomljenje prozora na svlačionici spomenuto kao jedan od mogućih povoda za njegov nastup, Stanojević nastavio u istom stilu:

- Jesam vam rekao na konferenciji, jesam vam odgovorio na pitanje!? Šta sad, hoćete da vam nacrtam? Ne mogu da vam objasnim bolje od onoga što sam vam rekao! Vi možete da se ne složite sa mnom! Jesam vam bio dovoljno jasan? Nisam vam bio dovoljno jasan!? Ja sam vrlo jasno rekao, sad vi možete iz nekog razloga da mi postavljate pitanje. Da, isto to mislim! Da, isto to govorim! Ne znam šta bih mogao da vam kažem, a da pitanje nema drugu konotaciju, u ovom trenutku, na današnji dan. Znate šta, nema problema! Ja sam deo javnog posla, trener jednog giganta i navijači imaju pravo da znaju sve što se dešava u svakom trenutku. Kao što vi imate pravo na svoje mišljenje, tako i mi imamo pravo na svoj stav. Hiljadu puta mi se ne dopadne kako je neko nešto napisao ili preneo, ali to je vaše pravo. Tako i ja imam pravo. Rekao sam jasno i glasno i iza toga stojim. Kako drugačije da vam objasnim!? Ne znam drugačije!

U nastavku se vodio spor oko toga da li su Stanojevićeve reči na konferenciji za novinare značile "lomljenje prozora na svlačionici" i da li je taj događaj formulisan baš tim rečima.

- Rekao sam da su nam lomili prozore! Jesam! Budite profesionalni, spremite za svoja pitanja kao što se ja spremam za sve odgovore. Izvucite, pogledajte - zaključeno je izlaganje Stanojevića.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike