Radna akcija u Milanovcu pred Partizan: Igrači i navijači Metalca čiste teren (VIDEO)

14.12.2021

12:21

0

Meč između Partizana i Metalca prema programu počinje u 15 sati

Radna akcija u Milanovcu pred Partizan: Igrači i navijači Metalca čiste teren (VIDEO)
sneg-milanovac-metalac - Copyright Printscreen

Velike snežne padavine iznenadile su sve u Srbiji, a zbog istih odložen je i meč Superlige Srbije između Metalca i Partizana. Crno-beli će tako u Gornjem Milanovcu igrati sutra, u sredu, umesto u ponedeljak, kako je prvobitno planirano.

Ali, uslovi nisu idealni ni danas, pa je u Milanovcu organizovana prava radna akcija kako bi dočekali crno-bele.

Sneg je u potpunosti zatrpao teren u Gornjem Milanovcu, pa su se angažovali i navijači ovog kluba kako bi otklonili sve posledice i omogućili pristojne uslove za odigravanje utakmice. Prema nekim nezvaničnim informacijama, ima ga oko 30 centimetara na tlu ovog mesta.

Dobra vest je da se snežne padavine sutra u Milanovcu ne očekuju, pa samim tim igrači ove dve ekipe neće imati "smetnje" da istrče na teren.

 

 

- Čine se veliki napori da se osposobi teren za sutrašnji meč sa Partizanom, ispod 30 cm snežnog pokrivača. Glavni teren se čisti ručno, da ne bi došlo do oštećenja travnate podloge. Radnici kompanije Metalac, igrači i treneri mlađih kategorija, zaposleni u klubu i navijači, rade složno kao jedan! Srce, ruke, lopata. Akcija čišćenja je u toku, svako ko je raspoložen za rekreaciju, više je nego dobrodošao - napisali su na Instagram stranici Metalca.

Ova utakmica je jedna od važnijih za oba tima, s obzirom na to da Partizan pobedom odlazi na +5 u odnosu na Crvenu zvezdu, dok se Milanovčani bore za opstanak.
Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike