Pozovi specijalistu za Čempionšip ako hoćeš Premijer ligu: Jokanović viđen za klupu Derbi kauntija

17.11.2020

13:47 >> 14:40

0

Srpski stručnjak možda će preuzeti treći klub u engleskom Čempionšipu

Pozovi specijalistu za Čempionšip ako hoćeš Premijer ligu: Jokanović viđen za klupu Derbi kauntija
Copyright FUDBAL - SLAVISA JOKANOVIC, trener fudbalera Partizana, na utakmici protiv Ziline. Zilina, 27.08.2009. photo:N.Parausic

Ostavka Holanđanina Filipa Kokua na poziciju menadžera Derbi kauntija otvorila je kladionicima mogućnost da dobro zarade na opklade za njegovog naslednika. Trenutno je najveći favorit Vejn Runi, ali na listi se nalazi i srpski stručnjak Slaviša Jokanović.

Sve o novom stubu odbrane Crvene zvezde i tome zašto njegovom dedi pripadaju najveće zasluge za dolazak na “Marakanu”

Ukoliko prihvati ovaj izazov Vejn Runi će biti u ulozi igrača-trenera. Opklada za njegovu promociju donosi na četiri uložene funte samo funtu više, dok za Džona Terija isplata ide u odnosu 2/5. Među kandidatima je iskusni Španac Rafa Benitez (1/4), Stiv Kuper (1/7) i Edi Hauvi (1/8), dok je Jokanović u krugu autsajdera sa odnosom 1/25.

Srbin ima već bogato iskustvo rada u Čempionšipu, jer je vodeći Votford i Fulam uspeo da obezbedi svojim klubovima plasman u Premijer ligu. Ako bi se odlučio za odlazak iz katarske Al Garafe, onda bi verovatno došao među “ovnove” zajedno sa novim vlasnicima kluba, jer se već neko vreme na ostrvu piše da će Derbi preuzeti investitori iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Kada je reč o mogućim izazovima na terenu, onda “Jokan” verovatno ove sezone ne bi mogao da računa na visok plasman. Ekipa nije na nivou najboljih timova lige i trenutno su poslednjeplasirani sa svega šest bodova na kontu.

Od ranije je poznato da su trenutno dva vodeća kluba Čempionšipa predvođena dvojicom mladih srpskih stručnjaka: Veljkom Paunovićem (Reding) i Vladimir Ivić (Votford).

Zoran Stojadinović za 24sedam: Vratiće nas klinci među velike, šteta je samo što im se otežava posao!

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike