Predsednik Francuske ubeđuje Mbapea da ostane?! Petrodolari kupuju i državni vrh?

11.09.2021

20:45 >> 03:00

0

Senzacionalno otkriće španske Marke

Predsednik Francuske ubeđuje Mbapea da ostane?! Petrodolari kupuju i državni vrh?
Copyright Profimedia

Još dugo će se tresti Francuska i Španija kada se radi o eventulanom prelasku Kilijana Mbapea iz PSŽ u madridski Real.

Priča o transferu, koja je tokom leta bila “završena” nekoliko puta, okončana je odbijanjem kluba iz Pariza da se odrekne usluga odličnog napadača. Okončana do narednog prelaznog roka, pomislili smo.

Do onog momenta kada Mbapeu istekne važeći ugovor sa PSŽ, posebno nakon što je odbio basnoslovnu ponudu za prdužetak saradnje. Ali, izgleda da će se o tome pisati i pričati još neko vreme.

Čuvena španska Marka tako donosi senzacionalno saznanje o planu čelnika PSŽ da privole Mbapea da ostane u klubu i nakon isteka važećeg ugovora, odnosno da pristane na novi.

Kako se navodi, u celu priču uključen je i predsednik Francuske Emanuel Makron, koji je, kako pišu, već poslao nekoliko privatnih poruka fudbaleru kako bi ga ubedio da odbije Real!

Očekuje se da razgovori Makrona i Mbapea budu nastavljeni, a kao jedan od aduta se navodi i činjenica da je Mbape jedan od najvažnijih fudbalera u reprezentaciji Francuske.

Imaju čelnici PSŽ spreman i rezervni plan, prema kom su spremni da udare na čistu emociju mladog asa.

Naime, u celu priču su uključili i promociju Mbapevogo projekta “Inspired by KM”, koji podržava ugroženu decu u gradu.

Priča će očigledno potrajati i potrajati, a u međuvremenu se trener PSŽ Maurisio Poketino ponaša kao da će napadač još dugo biti deo tima:

pročitajte još:

On je naš igrač, znate i sami da je u svetu fudbala uvek mnogo glasina. Predsednik i direktor kluba su veoma jasni. Kilijan je ovde sa nama i mi smo srećni što je tako. On je važan igrač i prava je privilegija imati ga u klubu.

Francuski šampionat nastavljen je večeras utakmicom Lorijena i Lila. Na tabeli posle četiri kola vodi upravo PSŽ sa maksimalnim učinkom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike