Falkov problem je karakter! Nema ga, kao što ga imaju Katai i Sanogo (VIDEO)

08.12.2021

14:01

0

Pričalo se i o Sanogu, Petroviću i Nikoliću

Falkov problem je karakter! Nema ga, kao što ga imaju Katai i Sanogo (VIDEO)
20211128mmFalko05 - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde će u četvrtak odigrati poslednju utakmicu grupne faze Lige Evrope. Protivnik će biti Braga, a šef struke prvaka Srbije Dejan Stanković neće moći da računa na baš sve igrače. 

O tome je detaljno pričao na konferenciji za medije. 

- Što se (Sekua) Sanoga tiče, sve smo probali da uradimo, ali ne ide. Nije zalečio povredu i biće to hendikep za nas. Znamo šta nam donosi što se tiče ravnoteže i svaka njegova dobra partija dovodila je do toga da budemo ubojiti u napadu.

Čudno zvuči, ali kad god je on stigao da "pohvata" sve na sredini, napred smo bili efikasni. Ipak, vratili smo (Njegoša) Petrovića u takmičarski ritam, igra fenomenalno i biće adekvatna zamena za njega. (Veljko) Nikolić je trenirao dva puta, neće putovati sa nama - objasnio je Stanković, a zatim kritikovao Filipa Falka. 

- Neće putovati, ima neku povredu, ali mislim da bi i on trebao da povede malo više računa o sebi, pogotovo u momentima kada nam treba svaki igrač, ali to je karakter. Sanogo je igrao sa pokidanim mišićem, Katai sa temperaturom većom od 38, samo što se nije onesvestio, ali neko to ima, a neko neće nikad imati.

Govorio sam već, kada se dođe do završnog cilja, trebaće mi čovek, a ne igrač. To je kad neko izađe na teren i reskira sve za grupu i ekipu, e to je za poštovanje do neba, a neko to nema - kazao je Stanković koji ne razmišlja toliko o protivniku. 

- Što se Brage tiče, znam da su Galeno i Musrati trenirali juče sa ekipom. Treba videti u kakvoj su fizičkoj spremi, ali to je pitanje za njihovog trenera - zaključio je Stanković.

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike