Ja za Zvezdu nisam vezan ugovorom, nego emocijama: Stanković progovorio o pisanju u italijanskim medijima

08.12.2021

14:04

0

Pred crveno-belima je jedan od najvažnijih mečeva sezone, a medije je ponovo zanimao status trenera

Ja za Zvezdu nisam vezan ugovorom, nego emocijama: Stanković progovorio o pisanju u italijanskim medijima
20211125ivZvezdaLudogorec43 - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak igraju poslednje kolo grupne faze Lige Evrope. Crveno-beli su već osigurali evropsko proleće, ali ne i prolaz u nokaut fazu, jer uoči poslednjeg kola dalje mogu da prođu i Braga i Midtjiland.

Na konferenciji koja je danas održana na Marakani, jedno od pitanja treneru Dejanu Stankoviću ticalo se i priča iz Italije.

- Ne mogu nikom da zabranim da se raspituje o meni i piše o tome, a ovo će biti poslednji put da govorim o spekulacijama tog tipa. Lepo je čuti da te neko traži, ali ja za Zvezdu nisam vezan ugovorom, nego emocijama. Svaki čovek u životu treba da bude ambiciozan da bi došao do cilja i uspeha, ali u ovom trenutku sam fokusiran na Zvezdu i tako će biti do daljnjeg. U Italiji se svakodnevno bave time da sele ljude iz jednog kluba u drugi, međutim, i to je znak da radimo dobar posao i da to neko sve vidi. Ne samo ja, već i čitav klub i igrači. Ipak, ja sam za Zvezdu vezan emocijom i to niko ne može da mi odume. Kada sam došao, rekao sam da ćemo podizati lestvicu što više budemo mogli. Sutra je pred nama istorijska utakmica, a bavim se samo Zvezdom. Želimo dobar rezultat i da se upišemo zlatnim slovima u istoriju - zaključio je Stanković.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike