Srbi mu nikada neće oprostiti, a sada je na noge digao Bundesligu! Zbog Brihovog VAR asistenta zvezdi Borusije preti krivična prijava!

06.12.2021

16:54

0

Autor: 24sedam

Džad Belingem mogao bi da se nađe u ozbiljnom problemu zbog kontroverznog arbitra

Srbi mu nikada neće oprostiti, a sada je na noge digao Bundesligu! Zbog Brihovog VAR asistenta zvezdi Borusije preti krivična prijava!
profimedia-0646389519 - Copyright Profimedia

Velika frka podigla se posle velikog derbija Bundes lige u kojem je Bajern kao gost savladao Borusiju u Dortmundu (3:2) zbog odluka glavnog arbitra meča Feliksa Cvajera. U sve se umešala i nemačka policija, koja je podnela krivičnu prijavu protiv fudbalera „milionera“ Džada Belingema, zbog kritika koje je izneo na račun arbitra, koji je u ružnom sećanju ostao i svim navijačima u Srbiji.

Naime, Cvajer je bio VAR sudija na meču „orlova“ i Švajcarske na Mundijalu u Rusiji, kada je, u „saradnji“ sa glavnim arbitrom Feliksom Brihom odlučio da se čak ni ne konsultuje video tehnologija posle duela Aleksandra Mitrovića sa švajcarskim defanzivcima u kaznenom prostoru rivala.

Ovoga puta Cvajer je izazvao bes na „Vestfalenu“ jer je uz pomoć VAR tehnologije dosudio penal za Bajern u 77. minutu, iz kojeg je Levandovski doneo tri boda minhenskom velikanu, a bes u Borusiji bila je još veća, pošto početkom drugog poluvremena iskusni arbitar nije konsultovao video sistem prilikom pada Rojsa u kaznenom prostoru Bavaraca.

- Dajete sudiji, koji je ranije nameštao mečeve, da sudi najveću utakmicu u Nemačkoj. Šta očekujete? – upitao se engleski fudbaler i zbog toga „navukao“ sebi na leđa policiju i tužilaštvo, koje u narednim danima treba da odluči da li će prijava biti podignuta.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike