Kako samo igra Filip Kostić! Pogledajte fantastičnu asistenciju za pobedu u 95. minutu! (VIDEO)

28.11.2021

17:33

0

Autor: 24sedam

Nezamenjiv je u Ajntrahtu, ovo je fenomenalno!

Kako samo igra Filip Kostić! Pogledajte fantastičnu asistenciju za pobedu u 95. minutu! (VIDEO)
Tan2021-11-28_1624259_0 - Copyright Tanjug/Arne Dedert/dpa via AP

Filip Kostić je fenomenalnoj formi! Posle sjajnog gola u prošlom kolu, sada je u nadoknadi vremena asistirao za pobedu njegovog Ajntrahta, treću uzastopnu!

Tim iz Frankfurta je pobedio Union Berlin 2:1, a Kostić je ponovo pokazao da je u fantastičnoj formi i da je pravi umetnik kada su u pitanju dodavanja. Ajntraht već sada mora da razmišlja o tome kako će da ga zameni kada ode.

Ajntraht je poveo u 22. minutu preko Džibrila Soua, što je bio jedini gol u prvom poluvremenu, u kome je domaćin dominirao.

Ipak, gosti su bolje počeli drugo poluvreme, uspostavili ravnotežu i počeli da napadaju, tako da je Maks Kruze u 62. minutu doneo izjednačenje iz penala, koji je dosuđen nakon grubog starta Obitea Evana N'Diku.

Delovalo je da će tako ostati do kraja, ali je Ajntraht napadao i jurio ka golu Uniona. Onda je došao taj 95. minutu, a Kostić je sa krila savršeno pronašao N'Diku, pogodio ga je "u trepavicu", a on se iz teške situacije iskupio za skrivljeni gol.

 

 

Mnogo je zainteresovanih za Kostića, on je letos ostao samo zbog prevare kluba, jure ga najviše po Italiji. Teško će ga Ajntraht zadržati.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike