Stravičan sudar u kom je stao fudbal: Igrači Bajerna i Borusije u panici dozivali pomoć, dok je Brant nepomično ležao! (VIDEO)

04.12.2021

19:28

0

Informacije o njegovom stanju još uvek nisu poznate javnosti

Stravičan sudar u kom je stao fudbal: Igrači Bajerna i Borusije u panici dozivali pomoć, dok je Brant nepomično ležao! (VIDEO)
Tan2021-12-4_20517428_0 - Copyright Tanjug/AP

Sjajan derbi Bundeslige između Borusije i Bajerna prekinut je u 66. minutu posle stravičnog sudara Julijana Branta i Dajoa Upamekana.

Njih dvojica su se sudarili u skoku, a deblji kraj je izvukao Nemac koji je prilikom pada udario glavom o travnjak, kada je nastupila prava drama na Vestfalenu.

 

 

 

Odmah su reagovali igrači dva tima, pozvali pomoć sa strane jer je Brant nepomično ležao na travi, pa je nastao višeminutni prekid.

 

Grozna scena podsetila je mnoge na letošnju kada je Kristijan Eriksen kolabirao tokom utakmice Evropskog prvenstva između Danske i Finske.

Brant je posle četvorominutnog prekida iznesen sa terena na nosilima uz nadu da će biti dobro.

Ranije danas, nemile scene viđene su i na terenima Primere. Naime, mladi fudbaler Barselone, Gavi, završio je na travi nakon što ga je lopta udarila u glavu. Ubrzo je prebačen u bolnicu, a sumnja se na potres mozga.

Što se utakmice i rezultata u derbiju Bundeslige tiče, Bajern je slavio na gostovanju sa 3:2. Da nije bilo situacije sa Brantom, fudbalski svet bi govorio o okršaju Roberta Levandovskog i Erlinga Halanda.

  
Bavarci su potvrdili svoje prvo mesto, te sada imaju četiri boda više od Borusije.
Levandovski je pokatao svoje fudbalsko umeće i sa dva pogotka rešio okršaj. A bilo je svega, od samog početka - crveni karton, pet pogodaka, jedan preokret. 

Već u 5. mintutu domaćin je poveo preko Julijana Branta, da bi četiri minuta kasnije Levandovski pogodio za 1:1. Bajern je u najboljem mogućem trenutku stigao do preokreta, u finišu prvog poluvremena, a vođstvo je doneo Kingsli Koman.

Ipak, taj pogodak nije uticao na samopouzdanje milionera, koji su izjednačili preko Halanda. Međutim, u 77. minutu je ponovo na glavnu scenu stupio Levandovski, te rešio ovaj susret, 3:2.

Samo minut kasnije trener "milionera" dobio je drugi žuti karton (oba zbog nesportskog ponašanja), pa je domaćin do kraja utakmice bio lišen pomoći šefa stručnog štaba.

Bajern u narednom kolu dočekuje Majnc, dok Dortmund ide na noge Bohumu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike