Zvezda naciljala ozbiljno pojačanje za zimu, a i on je rekao "da" pozivu sa "Marakane"

01.12.2021

06:22

0

Autor: 24sedam

Kolumbijac iz Šerifa u decembru postaje slobodan igrač

Zvezda naciljala ozbiljno pojačanje za zimu, a i on je rekao "da" pozivu sa "Marakane"
danilo - Copyright MN Press

Kolumbijski štoper Danilo Arboleda iz moldavskog Šerifa nalazi se na meti uprave Crvene zvezde kao jedan od prioritetnih poslova za naredni prelazni rok.

Arboleda je iza sebe imao jednu fenomenalnu jesen, baš kao i većina igrača Šerifa, koji su posle eliminacije Crvene zvezde i Dinama u kvalifikacijama za Ligu šampiona uspeli da slave pobede nad Šahtjorom i Real Madridom u najjačem klupskom takmičenju. Kolumbijac, koji dominira kako s loptom u nogama tako i skokom, bio je ključan u igri Moldavaca kada je njegovim golom u Tiraspolju eliminisan srpski prvak.

Arboleda bi, prema zamislima crveno-belih, bio idealan partner u odbrani Aleksandru Dragoviću.

MN Press
 

 

Kako piše "Žurnal", problem u dovođenju 26-godišnjeg defanzivca mogao bi da napravi zagrebački Dinamo, koji je takođe osetio njegovu snagu na terenu. Arboleda je rođen 1995. godine, u Šerif je stigao 1. februara 2021, a ugovor mu ističe na kraju sledećeg meseca.

Prema saznanjima "Žurnala", Kolumbijac je zainteresovan da pojača crveno-bele. Ukoliko bi Arboleda stigao na "Marakanu", on bi bio drugi Kolumbijac u crveno-belom dresu. Navijači još pamte Kristijana Borhu, koji je igrao od januara 2011. do juna 2012. godine, a danas u poznim igračkim danima (33) nastupa za ekvadorski Junior.

MN Press
 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike