Stanković je osedeo, počeo mnogo da puši, ali se ne kaje! Zvezdu volim najviše na svetu, ali će svako morati da krene svojim putem

04.12.2021

07:51

0

Trener crveno-belih je priznao da bi čitav život ostao na Marakni, ali da to nije realno

Stanković je osedeo, počeo mnogo da puši, ali se ne kaje! Zvezdu volim najviše na svetu, ali će svako morati da krene svojim putem
deki - Copyright MN Press

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković otkrio bi da bi čitav život ostao u voljenom klubu, ali je ipak istakao da će jednom morati svako da krene na svoju stranu. 

- Svako ko zna kakav je osećaj i kakve emocije izaziva ovaj klub, voleo bi da ostane u Zvezdi ceo život. I kao igrač i kao trener. Međutim, neminovno je da jednom svi krenemo svojim putem. Zvezda je ozbiljna mašina, mnogo je lepo, ali i mnogo je velika potrošnja. I dalje sam zadovoljan, i dalje imam maraton da istrčim. Ima uvek interesovanja za mene, ali to sam rekao i ranije - zapitao bih se da nema. Onda bi to značilo da ne radim dobar posao. Lepo je kad se raspituju za vas. To vam daje snagu da budete još bolji. A moji planovi? Sve ću uraditi da u maju podignem pehar - rekao je Stanković za Informer.

Trener crveno-belih svestan je da u klubu poput Zvezde uvek postoji pritisak, jer se uvek traže rezultati.  

- Mediji, uprava, navijači, ostali klubovi, sa svih strana je ogroman pritisak, što se da videti po mojoj kosi. Ostavio sam i cigare pre godinu i po dana, jer sam usled ogromnog pritiska počeo mnogo da pušim i morao sam da presečem. Trener Crvene zvezde je trener i igračima i upravi i stučnom štabu i navijačima i novimarima. Sa svake strane moram da prihvatim pritisak i odgovornost na sebe i pustim igrače da rade na miru. I ja sam bio igrač, njihovo je samo da igraju. Na početku mi je malo bilo teško, ali onda sam shvatio da je Zvezda svačija. Najveći klub u Srbiji i na Balkanu, ima lepu istoriju, a prethodnih nekoliko godina ponovo ima dobre rezultate u Evropi. Svako želi da se bavi Zvezdom i to je potpuno normalno. Vremenom sam shvatio da svako ima pravo i da joj zviždi i da je hvali i da kritikuje - zaključio je Stanković.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike