Stankoviću nije bilo pravo! Ako neko zviždi igračima, treba da stavi prst na čelo

01.12.2021

19:44

0

Autor: 24sedam

U meču 10. kola pobeđen je Voždovac

Stankoviću nije bilo pravo! Ako neko zviždi igračima, treba da stavi prst na čelo
03 - Copyright MN Press

Crvena zvezda je pobedila Voždovac u zaostaloj utakmici 10. kola Superlige Srbije. Meč na stadionu Rajko Mitić je rešen već u 11. minutu, posle gola Mirka Ivanića. Nakon akcije i dodavanja Aleksandra Kataija i pogotka glavom promene rezultata nije bilo.

Bilo je prilika na obe strane, mada više ispred gola gostiju, ali na kraju trener branioca titule Dejan Stanković je mogao da bude zadovoljan, Uz novi trijumf, smanjena je prednost na tabeli. Vodeći Partizan ima tri boda više.

MN Press
 

- Teška utakmica, da ne ponavljamo koliko je naporan ovaj novembarski i decembarski ciklus mečeva. Pobeda 1:0, nova tri boda, to je ono što smo želeli da bi došli na minus tri u odnosu na lidera tabele. Idemo dalje, iz utakmice u utakmicu da se odmorimo i spremimo što bolje.

Čestitam momcima, nije bilo lako na terenu, samo se nadam da nekoliko "zvižduka" sa zapadne tribine nije bilo upućeno našim fudbalerima. Neko bi trebalo da stavi "prst na čelo" ako to uradi, ako nije, onda se ograđujem - kazao je Stanković i dodao da su neki igrač bili na terenu uprkos ne bap najboljem zdravstvenom stanju.

- Većina momaka su povređeni i pod temperaturom, daju sve od sebe na terenu. Pružili su maksimum, a da li je to bilo dovoljno danas da bude lepršava igra? Nije. Ne može svaka utakmica da se pobedi sa tri ili četiri gola razlike, trijumf od 1:0 i nova tri boda, isto se piše. Čestitam još jednom momcima, hvala na podršci, idemo dalje - zaključio je šef struke Zvezde koja će u nedelju gostovati Napretku.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike