Joviću stiže nagrada za gol, startuje u Ligi šampiona (VIDEO)

05.12.2021

07:51

0

Autor: 24sedam

Srpski napadač briljirao u duelu sa Sosijedadom, pa će mu trener Anćeloti dati šansu da zaigra i protiv Intera

Joviću stiže nagrada za gol, startuje u Ligi šampiona (VIDEO)
Tan2021-12-4_22258784_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Alvaro Barrientos

Povreda fenomenalnog golgetera madridskog Reala Karima Benzeme u 17. minutu ssureta otvorila je vrata našem reprezentativcu Luki Joviću da pokaže šta ume. Da konačno pokaže šta ume.

I pokazao je! U pobedi nad Sosijedadom od 2:0, Luka je najpre upisao sjajnu asistenciju, a zati i postigao gol da zacementira svoju odličnu partiju i trijumf lidera na tabeli Primere.

Zaplivao je Luka kroz vazduh, "išao glavom tamo gde mnogi ne bi nogom" i matirao rivala. Više nego dovoljno da navijači shvate kakav je napadač, ali i da ga trener Karlo Anćeloti nahvali na sav glas.

 

 

- Luka Jović je dobar napadač! Želim da mu čestitam jer nije lako kad ne igrate. Iskoristio je svoju šansu, nije igrao uopšte, a bio je preman. Moramo tako da nastavimo - rekao je Anćeloti, pa dodao da na Karima Benzemu ne računa ni u meču Lige šampiona sa Interom:

- Benzema? Mislim da nije ništa ozbiljno, ali neće igrati u Ligi šampiona.

Posle odlične partije u duelu sa Sosijedadom, jasno je da će mesto francuskog centarfora zauzeti Jović, a možda je napokon došlo vreme da ga krene i u Realu. Utisak je da zaslužuje mnogo više od minuta koje dobija. I zaslužuje i vredi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike