Bravo Luka! Srpski napadač zablistao, nakon asistencije, usledio i pogodak za "Kraljeve" (VIDEO)

04.12.2021

21:22

0

U toku j eutakmica između Real Sosijedada i Real Madrida

Bravo Luka! Srpski napadač zablistao, nakon asistencije, usledio i pogodak za "Kraljeve" (VIDEO)
Tan2021-12-4_2223125_0 - Copyright Tanjug/AP

U 16. kolu Primere, nakon poraza Barselone i Atletiko Madrida, krenuo je i duel Reala, a na gostovanju Sosijedadu, kraljevskom klubu odlično ide.

Sve oči iz Srbije takođe uprte su ka Španiji, obzirom da je i Luka Jović na terenu i akter je sjajne akcije kod vodećeg pogotka.

Karim Benzema se povredio u 17. minutu, te je morao da napusti teren, a Karlo Anćeloti se odlučio da priliku pruži srpskom napadaču.

Nije previše vremena trebalo Luki, obzirom da je u 48. minutu odigrao pravovremeni dupli pas i kao na tacni loptu u šesnaestercu ostavio Vinisijusu Žunioru, kome je ostao lakši deo posla.

 

Deset minuta kasnije, usledio je i sjajan pogodak srpskog igrača. Nakon kornera, lopta je u gužvi stigla do Jovića, koji je bio brži od domaćeg golmana, te povisio rezultat, za opšte slavlje svojih saigrača.

 

Susret je na kraju okončan pobedom Reala sa 2:0, a do samog kraja meča, Madriđani su imali još nekoliko prilika da uvećaju razliku.

Real je prvi sa 39 bodova, osam više od Sevilje uz utakmicu više. Treći je Betis posle slavlja na Kamp Nouu sa 30 bodova, a po 29 imaju Atletiko Madrid i Real Sosijedad. Barselona kao sedma zaostaje sada 16 bodova za najvećim rivalom.

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike