Skandalozno ponašanje Olimpijakosovih navijača! Prekinuli pozorišnu predstavu zbog satire na račun Marinakisa (VIDEO)

03.12.2021

09:01

0

Težak incident se dogodio na predstavi grčkog glumca Hristoforosa Zaralikosa

Skandalozno ponašanje Olimpijakosovih navijača! Prekinuli pozorišnu predstavu zbog satire na račun Marinakisa (VIDEO)
marinakis2 - Copyright MN Press

Poznati grčki stend-ap komičar Hristoforos Zaralikos pamtiće dugo svoj nastup na sceni u atinskog pozorišta "Dženi Karezi", ali ne zbog aplauza na kraju svog izvođenja.

Zapravo Zaralikos i prisutni gledaoci nisu ni dočekali kraj predstave, jer je grupa ljudi u kojoj je bila i poznata novinarka Saša Stamati izašla na scenu i prekinula njegovo izvođenje satire u kojoj je na tapetu bio bogati i moćni vlasnik Olimpijakosa Evangelos Marinakis.

 

 

Prisutni gledaoci su snimili prekid predstave i scene tog incidenta brzo su postale viralne na svim društvenim mrežama kod navijača u Grčkoj. Na snimcima se jasno vidi kako deo publike pokušava da spreči predstavu, dok druga smiruje pobunjene i sprečava ih da se obračunaju sa glumcem, koji navodno važi za prijatelja predsednika AEK bogatog brodovlasnika Melisanidisa.

Nije baš potpuno jasna uloga novinarke Stamati kojoj je politika specijalnost, ali se zna da je ona bila među onima kojima je stalo da se predstava ne odigra.

Nakon predstave Zaralikos se preko Tvitera obratio i grčkom premijeru Kirijakosu Micotakisu.

 

 

- U zemlji u kojoj ste premijer nasilnici ulaze u pozorište da prekinu predstavu i publika ih izbacuje. Ne možemo više da trpimo tolki liberalizam - napisao je glumac.

Ukoliko se ispostavi da je ovaj incident imao fudbalsku pozadinu, moglo bi se zaključiti da će nervoza između tabora Olimpijakosa i AEK sve više rasti kako prvenstvo u Grčkoj bude odmicalo. Žuto-crni su trenutno drugi iza ekipe iz Pireja, sa šest bodova zaostatka.

Prošlog vikenda solunski derbi prekinuli su navijači PAOK, zbog loše partije njihovog tima u duelu sa Arisom (0:1).

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike