Srbin se prisetio traumatične portugalske noći! Posle kamenovanja autobusa, tri dana nisam dobro video!

02.12.2021

19:03

0

Autor: 24sedam

Reprezentativac „orlova“ bio svedok u sudskom postupku protiv huligana

Srbin se prisetio traumatične portugalske noći! Posle kamenovanja autobusa, tri dana nisam dobro video!
profimedia-0486226979 - Copyright Profimedia/Filipe Amorim / Global Images/Sipa USA

Više od godinu dana je prošlo od kako Andrija Živković nije fudbaler Benfike, ali je ovog četvrtka bio primoran da se priseti, verovatno, najtraumatičnijeg događaja tokom njegovog boravka na „La Lužu“.

Naime, početkom juna prošle godine, u njegovim poslednjim danima u Lisabonu, navijači Benfike kamenovali su klupski autobus dok je ekipa bila u njemu, zbog čega su se našli pred sudom, a Živković se iz Soluna javio kao svedok neprijatnog događaja.

- Bio sam na prvim sedištima na drugom spratu autobusa, kada je nešto udarilo u staklo i sve polomilo. Imao sam sitne komadiće stakla u desnom oku i morao sam da idem u bolnicu kako bih očistio zahvaćeno područje – ispričao je srpski reprezentativac i dodao:

- Dva, tri dana sam morao da nosim zaštitu preko desnog oka i nisam mogao dobro da vidim. Srećom, posle mi je bilo bolje – prisetio se Andrija Živković nesrećnog događaja.

U ovom procesu sudi se 31 pripadniku „No name boys-a“, optuženim za više od 200 prekršaja, a Živković je tokom suđenja rekao i kako se ne seća kojim predmetom je pogođeno staklo, kao ni gde se autobus nalazio u trenutku napada, s obzirom da je bio mrak.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike