Tako kaže Zvezdin heroj! Kartoni, povrede, umor... Sve je to zaboravljeno u velikoj pobedi

26.11.2021

14:00

0

Autor: 24sedam

Sve će bito odlučeno u Portugaliji

Tako kaže Zvezdin heroj! Kartoni, povrede, umor... Sve je to zaboravljeno u velikoj pobedi
fkczludo132 - Copyright MN Press

Pogotkom Mirka Ivanića, Crvena zvezda je i drugi put ove sezone pobedila Ludogorec u Ligi Evrope. Taj gol doneo je i prvo mesto u grupi, kao i nove bodove koji sada garantuju proleće u Evropi.

Ostaje da se vidi, da li će to biti Liga Evrope ili Liga konferencija.

- Predivno veče je iza nas, veoma je bitno što smo već sad obezbedili takmičenje u Evropi na proleće, ali nećemo se ovde zaustaviti, želimo da to bude Liga Evrope i učinićemo sve u poslednjem kolu protiv Brage da tako i bude. Imali smo zaista dosta problema kako sa povredama, tako i sa kartonima zbog kojih neki momci nisu mogli da budu u timu, ali i pored svega toga smo uspeli da ostvarimo ono što smo zamislili. Mister je zadao zahteve, mi smo ih ispunili, a rezultat je sam došao - istakao je Ivanić uz osvrt na podršku sa tribina.

Zbog kazne UEFA, na tribinama su bila samo deca do 14 godina, i to njih 20-ak hiljada.

- Crvena zvezda je emocija, a deca su ta koja najiskrenije iskazuju osećanja. Bili su fenomenalni sinoć, čuli smo ih tokom cele utakmice, nisu posustajali. Kada nam oni daju takvu podršku, nemamo pravo ni da razmišljamo o umoru i ostalim problemima, njihova energija nam daje snagu da pružimo maksimum i još jednom su uspeli da izvuku ono najbolje iz nas. Pokazali su i protiv Kairata, kao i sad kako se navija za za voljeni klub, hvala im na neverovatnoj podršci, a mi ćemo se potruditi da ih i u narednim utakmicama obradujemo, ali i u nekom budućem periodu ponovo ugostimo.

Za kraj, Zvezdin vezista je izneo i očekivanja od velikog meča, poslednjeg kola, koji će crveno-beli odigrati protiv Brage na gostujućem terenu 9. decembra od 21 čas.

- Poznato je kako Crvena zvezda funkcioniše. U svaku utakmicu ulazimo sa željom da pobedimo, tako će biti i u Portugalu - zaključio je strelac drugog najlepšeg gola u ovoj rundi Lige Evrope.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike