Braga i Zvezda žele isto! Trener Portugalaca "preti" prvaku Srbije

26.11.2021

11:12

0

Autor: 24sedam

Portugalci poraženi u Danskoj

Braga i Zvezda žele isto! Trener Portugalaca "preti" prvaku Srbije
20210916mmKarval02 - Copyright MN Press

Pretposlednje kolo grupne faze Lige Evrope donelo je mnogo uzbuđenja. Crvena zvezda je pobedila Ludogorec, a na svom terenu je slavio i Midtlijand. Danci su pobedili Bragu sa 3:2, golom u sudijskoj nadoknadi, sa bele tačke.

Iz igre za plasman u nokaut fazu Lige Evrope ili Lige konferencija ispao je samo Ludogorec, dok Zvezda (10 bodova), Braga (9) i Midtjiland (8) i dalje imaju šanse.

O porazu svog tima, govorio je i trener Brage Karlos Karvaljal.

- Greške se dešavaju. Galeno je dao lep gol, ali smo onda napravili defanzivnu grešku. Nisam pogledao snimak, ne znam da li je penal, ali da verujemo sudijama i VAR tehnologiji. Suočili smo se sa teškim rivalom jer je Midtjiland veoma dobro ušao u meč.

U drugom poluvremenu nisam bio zadovoljan igrom, ali smo onda zaigrali rizičnije i stigli do 2:2. Nažalost napravili smo grešku koja nas je koštala poraza - kazao je Karvaljal čiji će tim 9. decembra ugostiti Crvenu zvezdu.

Ukoliko neka od ekipa pobedi, osiguraće prvo mesto i direktan plasman u osminu finala Lige Evrope.

- I dalje sve držimo u svojim rukama. Treba da pobedimo i osvojimo prvo mesto. Na svom terenu i pred našim navijačima imamo sve šanse da se dokopamo prvog mesta. Ne vredi gledati u prošlost jer sve zavisi od nas. Uradićemo sve što je u našoj moći - zaključio je Karvaljal.

Podsetimo, u prvom meču u Beogradu, slavila je Zvezda.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike