Stigle kazne za Vazuru i Tončeva

19.11.2020

15:32 >> 16:34

0

Autor: D. B.

Disciplinska komisija FSS konačno donela odluke

Stigle kazne za Vazuru i Tončeva
Copyright MN Press

Konačno je stavljena tačka na 163. večiti derbi.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura kažnjen je zbog izjava da je sudija ovog meča Novak Simović dobio na poluvrmenu “poziv koji se ne odbija”. Disciplinska komisija FSS Vazuru je kaznila sa 200.000 dinara, ali i uslovnom kaznom od tri meseca van fudbala. Ovo znači da ukoliko ponovo sličan prekršaj tokom sledećih 12 meseci, Vazuru očekuje zabrana obavljanja funkcije.

Pročitajte još: Sporna Vazurina izjava glasila je ovako

Na “tapetu” disciplinaca našao se i prvi čovek niškog Radničkog Ivica Tončev. Kod njega je bilo problematičan napad na arbitra Srđana Jovanovića na utakmici protiv Javora u Ivanjici, kada je uz njega otvoreno vređao i delagata, kao i kompletnu organizaciju FSS. On će morati da plati 300.000 dinara, a poput Vazure dobio je uslovnu suspenziju. Kod prvog čoveka Radničkog rok da ne ponovi sličan prekršaj je 15 meseci.

Pročitajte još: Šta je Tončev uradio na meču Javor-Radnički

Zbog dešavanja na meču 1/16 finala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Zlatibora kada je jedan od vođa navijača beogradskog kluba upao u teren i prekinuo meč, ali i zbog činjenice da se na tribinama našlo više navijača iako je utakmica odigrana bez prisustva publike od crveno-belih je zatraženo izjašnjavanje. O tome kakva kazna očekuje Zvezdu već smo pisali.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike