Neverica u Junajtedu - "Ma, kakav Kerik?" Stariji igrači u šoku, Fergi ima još čudnije rešenje

23.11.2021

11:41

0

Autor: 24sedam

Traje nagađanje oko klupe Mančestera, stižu samo čudne vesti

Neverica u Junajtedu - "Ma, kakav Kerik?" Stariji igrači u šoku, Fergi ima još čudnije rešenje
profimedia-0493613235 - Copyright Profimedia

Ole Gunar Solskjer je dobio otkaz, ali se ne nazire kraj agonije Mančester junajteda. Za privremenog trenera imenovan je Majlk Kerik, pred seriju važnih mečeva.

Sudeći po izvorima EPSN-a, stariji igrači su ostali u neverici nakon imenovanja legendarnog igrača i kapitena "đavola", za koje je igrao 12 sezona.

Niko navodno ne može da razume kome je palo na pamet da na mesto privremenog trenera postavlja člana stručnog štaba Solskjera, bez obzira na status klupske legende, jer se ne zna šta on može da promeni, pošto nema baš nikakvog trenerskog iskustva mimo Junajteda.

Ali, dok se Mančester sprema za mečeve sa Viljarealom, Čelsijem i Arsenalom, saznalo se da ser Aleks Ferguson ima svog favorita za trenersku klupu. A to ime je možda još bizarnije, bez obzira što je u pitanju iskusni trener.

Kako piše Football insider, ser Aleks želi da Junajted dovede Stiva Brusa, koji je nedavno oteran iz "fenjeraša" Njukasla!

Ferguson veruje da bi Brus doneo iskustvo, koje bi pomoglo da se ova sezona vrati na pravi kolosek, pa bi se onda na leto našao pravi trener za budućnost.

Brus u karijeri ima više od 1.000 mečeva, radeći za klubova kao što su Sanderlend, Aston Vila, Vigan, Hal, Šefild junajted ili Birmingem. Ipak, u trenerskoj karijeri nema nijedan jedini trofej.

Da se čovek zapita šta li se to dešava u jednom od najvećih svetskih klubova...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike