Prgavi Irac nije zaboravio Kamp Nou 1999. godine: Ostaćeš zauvek heroj, inspiracija, legenda!

23.11.2021

11:15

0

Konor Megregor zahvalio se norveškom stručnjaku za rad u Junajtedu

Prgavi Irac nije zaboravio Kamp Nou 1999. godine: Ostaćeš zauvek heroj, inspiracija, legenda!
ole i konor - Copyright Profimedia/Tanjug, AP

Konor Megregor odao je na društvenim mrežama počast smenjenom Norvežaninu Oleu Gunaru Solskjeru. Slavni Irac ne deli mišljenje većine navijača Mančester junajteda, koji su danima vršili pritisak na gazde kluba da bi Glejzeri konačno popustili i posle poraza od Votforda odlučili da se zahvale norveškom stručnjaku.

Megregor ne zaboravlja zasluge koje je Solskjer zaradio igrajući za "crvene đavole" od 1996. do 2007. godine.

 

 

 - Želim da izrazim veliku zahvalnost živoj legendi, a to je Ole Gunar Solskjer! Ole, vi ćete zauvek biti gospodin! Ikona! Inspiracija! Heroj! Legenda! Hvala Ole - napisao je Irac.

Megregor je, takođe, preko Tvitera objasnio u slikama zašto nikad neće zaboraviti zasluge Solskjera za slavu Mančester junajteda. On je objavio fotke sa Nou Kampa, detalje slavlje sa legendarnog finala Lige šampiona 1999. godine kada su "crveniđavoli" u poslednja tri minuta meča protiv Bajerna napravili preokret iz 1:0 u 1:2. Solskjer i Tedi Šeringem ušli su sa klupe i postigli pobedonosne golove koji se i danas prepričavaju.

 

 

Ranije su se od Solskjera biranim rečima oprostili i njegovi najveći kritičar Geri Nevil, kao i igrač, a i sam Norvežanin je u svojoj poruci navijačima napisao da je učinjeno više pozitivnih stvari tokom njegovog mandata i da se nada novom susretu tokom njegove trenerske karijere

Junajted je potvrdio da će trener prvog tima biti pomoćnik Majkl Kerik, a engleska i ervopska javnost već spekuliše da će uskoro tim preuzeti Maurisio Poketino.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike