Trenerski ringišpil se zavrteo: Fudbaleri PSŽ već znaju da im dolazi Zidan

23.11.2021

08:04

0

Zinedin Zidan će preuzeti drugu ekipu u svojoj trenerskoj karijeri

Trenerski ringišpil se zavrteo: Fudbaleri PSŽ već znaju da im dolazi Zidan
zidan - Copyright Profimedia

Fudbaleri Pari Sen Žermena veruju da će Zinedin Zidan postati novi trener kluba.

Prema izvorima španske Marke, Parižani su uvereni da bi do imenovanja Zidana moglo doći u bliskoj budućnosti. Ranije je objavljeno da će bivši strateg Real Madrida preuzeti svoj drugi klub u trenerskoj karijeri i da će to, uprkos svim očekivanjima da će se preseliti na Old Trafrod nakon smene Olea Gunara Solskjera, biti ekipa PSŽ.

Prema istom scenariju, aktuelni trener PSŽ Maurisio Poketino napustiće klub i preuzeće "crvene đavole". Parižani su već kontaktirali Zidana i Francuz je izrazio želju da vodi PSŽ jer je u odličnim odnosima sa katarskim predsednikom kluba Naserom Al Kelaifijem.

Tanjug/AP Photo/Francois Mori
 

To znači da su pale u vodu ranije pretpostavke da će kao dete Olimpika Marseja imati taj detalj iz biografije kao ograničavajući faktor u razgovorima sa Al Kelaifijem. Zidan je vodio dosad drugu i prvu ekipu Real Madrida, sa kojom je osvojio tri Lige šampiona. 

Na drugoj strani, Poketino želi da napusti Pari Sen Žermen zbog nesuglasica sa sportskim direktorom Leonardom, kao i nemogućnosti da samostalno donosi odluke, što ga sve zajedno približava klupi Mančester junajteda.

VIDEO BONUS:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike