Junak nacije neće da stane: Ova ekipa je spremna za čudo u Kataru! Što bi Piksi rekao - Ljudi, jeste li vi normalni?

14.11.2021

22:18

0

Aleksandar Mitrović preneo delić atmosfere iz svlačionice "orlova" posle utakmice

Junak nacije neće da stane: Ova ekipa je spremna za čudo u Kataru! Što bi Piksi rekao  - Ljudi, jeste li vi normalni?
orlovi10 - Copyright MN Press

Junak pobede Srbije u Lisabonu Aleksandar Mitrović preneo je delić atmosfere iz svlačionice "orlova" posle utakmice, ali je govorio i svojim osećanjima pre, tokom i posle istorijskog duela sa Portugalcima:

- Igrali smo fudbal, bili smo bolji. Nadigrali smo Portugal, u svakom smislu te reči, mislim da smo zasluženo otišli na Mundijal u Katar - rekao je Mitrović.

- Vratilo se sve sa kamatom, tako da, ja kažem, kad si pošten, iskren, trudiš se, uvek se vrati, pitanje je samo vremena. I mi smo verovali, i selektor je verovao u nas, što se sve videlo, igrali smo sa velikim samopouzdanjem, svi smo presrećni zbog sebe, ali još više zbog naše nacije. Znamo svi koliko smo im radosti doneli večeras. Ovo je drugo svetsko prvenstrvo za redom, drugo veliko takmičenje, tako da... Ne znam, nedostaju mi reči za ovu sreću, ponos, sve je pomešano, ali moram priznati da je nerverovatan osećaj.

Kako ste se osećali nakon primljenog gola u 2. minutu?

- Pa, ništa. Mi smo nastavili, nije nam bilo prvi put da smo krenuli loše, dešavalo se par puta, pogotovu protiv njih kada smo gubili 2:0. Mislim da smo zasluženo na kraju pobedili. Jeste, dao sam gol, ali ekipa, selektor, ljudi koji rade okolo, mislim da smo stvorili nešto neverovatno. Ja sam dugo u timu, ali ne sećam se da je ovako bilo. na nama je da ovo što imamo sada sačuvamo.

Šta može Srbija u Kataru?

- Idemo da se nadigravamo u Kataru, pa da vidimo dokle možemo da doguramo. Kao što je selektor rekao, ova ekipa je spremna za čudo! Što bi rekao selektor kada je ušao u svlačionicu posle utakmice "Alo ljudi, jeste li vi normalni"

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike